tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Mahkeme Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91340-tarot-fali-karti-mahkeme-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 19.01.12 14:50

Tarot Falı Kartı Mahkeme Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Mahkeme Anlamı ve Açıklaması

MAHKEME


Mahkeme kartı, kendini bulma ve değişim sürecinin olumlu tamamlanacağı yönünde bir işarettir. Kötü durumlardan ve utançtan kurtuluşu müjdeler. Resimde Cebrail'in yeniden uyanışı simgeleyen borusunu üflediği görülüyor. Bu, dirilişin ve saklı olanın ortaya çıkacağının habercisidir. Mahkeme kartı gerçeğin, Tanrısal olanın karanlık dehlizlerden kurtularak gün ışığına çıkacağını gösterir. Bu kimi zaman karşınıza çıkacak büyük bir kısmet olabilir. Hayatınızın erkek ya da kadını bulacağınız biçimde de yorumlanır. Mahkeme kartı, Büyük Arkana'nın aynı zamanda ceza kartıdır. Cebrail ahiret borusunu çalar ve mezarlarından çıkan ölülerin ruhlarının ahirette toplanmasını sağlar. Bu kart İncil'deki kıyamet gününü sembolize eder. Dönüşümün, ıslah edici güçlerin ve ölülerin tanrısının gezegeni olan Plüton, aynı zamanda Mahkeme Kartı'nın da yöneticisidir. Resmedilen okyanus evrensel bir bilinçaltının simgesidir. Bu okyanusa dalacak olan kadınlar bilinçaltını, erkeler ise bilinci temsil eder.

İş hayatınızda bir dönüm noktasına geldiğinizi gösterir. İstifa ya da köklü bir değişim, girilecek değişik bir pozisyonu haber verir. Meslek değişiminiz söz konusu olmayacak sadece kapalı kaldığınızı düşündüğünüz duvarlar yıkılacak ve yükseleceksiniz. Kart süreli ya da yeni başlayacak bir ilişkide gerçek aşkı bulacağınızı gösteriyor. Bu dönemde aklınızın ucundan geçmeyen fırsatları yakalayabilirsiniz. Doğru adımı atarsanız pişman olmayacaksınız. Sizi tutsak eden tüm düşünceleri ve konumu geride bırakın. Deneyimleriniz size yol gösterecektir.
http://img542.imageshack.us/img542/521/mahkeme.jpg
Düz

Zindelik, olanakların farkına varmak, harekete geçmek. İçsel bir çağrı duymak, farklı bir şey yapmaya girişmek, ne yapmak gerektiğini bilmek. Mutlak olanı bulmak, acıları düşünmemek, günahlardan arınmış hissetmek. Başarı haberi, lehte mahkeme kararları, affedilme. Kaderde mutlu, ilerlemelere açık bir devre, terfi. Dürüst davranışlarla elde edilecek başarılar, hedefe ulaşma. Aşkta mutluluk, mutlak aşkı bulmak. Hesap gününün yaklaştığı. Önemli ama zor bir seçim yapmak.
http://img32.imageshack.us/img32/2385/tersmahkeme.jpg
Ters

İflas, maddi varlıkta kayıp. Zayıflık, gerçekleri görememe, aleyhte mahkeme kararları veya suçlanma. Fırsatları göremeyerek kaçırmak, kayıpla sonuçlanacak girişimler. İlişkilerde hayal kırıklıkları, boşanma, ayrılık. Ölüm korkusu, hastalık.

Kartal 06.01.13 00:24

Tarot Falı Kartı Mahkeme Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Mahkeme Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler...

Nokia 20.11.14 11:05

Tarot Falı Kartı Mahkeme Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Mahkeme Anlamı ve Açıklaması

Teşekkür ederim.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:29 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2