tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Kupa Kralı Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91343-tarot-fali-karti-kupa-krali-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 19.01.12 14:55

Tarot Falı Kartı Kupa Kralı Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kupa Kralı Anlamı ve Açıklaması


KUPA KRALI


Dalgalı bir denizde tahtında oturan Kral, elinde bir kupa ve kraliyet asasını tutmakta. Arkasında ise sudan dışarı atlayan bir balık ve ufukta ilerleyen bir gemi görülmekte.

Bugünlerde kendinizi oldukça romantik buluyorsunuz. Duygularınızı başkalarıyla kolayca paylaşıyorsunuz. Derin ve duygusal hayallere kendinizi kaptırmış durumdasınız. Doğa üstü güçlerinizin farkına varıp bunları yaşamınıza geçirebilirsiniz. Meslek değişimine ise olumlu baktığınız bir dönemdesiniz.
http://img19.imageshack.us/img19/8430/kupakrali.jpg
Düz

Yüksek zihin gücü, zeka. Güçlü sezgiler, yaratıcılık. Cömert bir kişilik. Ticari beceriler. Sorumluluk bilincine sahip, paylaşmayı bilen cömert bir kişilik. Kaderi değiştirme isteği duyan, güçlü tutkular. Sezgisel yetenekleri nedeniyle gizli amaçları olan, bu nedenle insanların kolay güvenemediği biri. Güzel sanatlar ve bilimde yüksek beceriler. Yeniliklere açık bir bakış açısı.
http://img198.imageshack.us/img198/5...skupakrali.jpg
Ters

Ahlak değeri zayıf, entrikalar peşinde koşan biri. Acımasız, başkalarına zarar vermekten kaçınmayan bir karakter. Sakin görüntüsünün ardında, gizli planlar yapan zayıf bir karakter. Maddi kayıplar. Ruhsal bozukluk.

Kartal 06.01.13 03:38

Tarot Falı Kartı Kupa Kralı Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kupa Kralı Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler...


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:52 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2