tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Kılıç Kralı Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91344-tarot-fali-karti-kilic-krali-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 19.01.12 14:57

Tarot Falı Kartı Kılıç Kralı Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kılıç Kralı Anlamı ve Açıklaması


KILIÇ KRALI


Kelebek desenleriyle süslü bir sütunun üzerinde oturan Kral, elindeki kılıcı havaya kaldırıyor. Arka planda ise bulutlar ve selvi ağacı görüntülenmekte. Kılıç Kralı hava grubunun erkek yönünü simgeler.

Kuracağınız yeni diyaloglar sayesinde yalnızlığınız bitebilir. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz. Bu kart size esprili bazen de çelişkileriyle hayatı anlatıyor. Bu kart aynı zamanda size ikiyüzlülük özelliğini de yüklüyor. Bunun yanı sıra zorluklara karşı dayanıksızlığınız da ortaya çıkıyor. Aldığınız kararları partnerinizle paylaşmanız çok güzel. Ancak duygularınızı kendinize saklamaktan da vazgeçmelisiniz.
http://img833.imageshack.us/img833/2504/kilikrali.jpg
Düz

Dostluğu ve düşmanlığı güçlü bir karakter. İktidar sahibi. Atik, uyanık bir zihin güvü. Esprili bir bakış açısı. Konuşma yeteneği, cazibe. Akılcı bir dünya görüşü. Gelenek yerine, modernitenin tercihi. Belli hedefler yerine, değişen hedefler için verilen çaba. Tutarsızlık. Geniş bir bakış açısı. Tasarım gücü. İyi bir danışman. Bir hukuk ya da devlet adamı. Askeri zeka. Yakın bir gelecekte yaşanacak adli bir olay.
http://img24.imageshack.us/img24/2828/terskilikrali.jpg
Ters

Alaycı, art niyetli, hilekar. Şüpheci, kaotik, gizemli bir kişilik. Sadistlik, kabalık ve kötü düşüncelere sahip olma. Olaylara objektif bakabilme gücü. Entelektüel hırslar, bu hırslar için entrikaların göze alınması. Yıkıcı güç, şiddet.

Kartal 06.01.13 00:31

Tarot Falı Kartı Kılıç Kralı Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kılıç Kralı Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler...


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:37 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2