tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Değnek Tılsım Şövalyesi Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91346-tarot-fali-degnek-tilsim-sovalyesi-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 19.01.12 15:15

Tarot Falı Değnek Tılsım Şövalyesi Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Değnek Tılsım Şövalyesi Anlamı ve Açıklaması


TILSIM ŞÖVALYESİ


Yeni sürülmüş bir tarlada atına binmiş olan şövalye, elinde tuttuğu tılsıma bakmakta. Tılsım Şövalyesi, çalışkanlık, sabır ve dayanaklıkla gözle görülür uzun vadeli değerler yarattığımız dönemlere işaret eder.

Yaşantınızda aceleci ve sabırsızsınız. Bir takım şeyleri hem sevebiliyor hem de yaşantınızda yer vermeyecek kadar nefret edebiliyorsunuz. Yaşamınızda bir denge oluşturmalısınız. Öfkelendiğiniz zaman da sinirlerinize hakim olmalısınız. Unutmayın, öfke ile kalkan zararla oturur.
http://img856.imageshack.us/img856/8...lsimvalyes.jpg
Düz

Erdemli, dürüst, gururlu bir genç adam. Doğrunun yanında yer alan, güvenilir bir yapı. Çalışkan ve pratik. Soyut kavramlar yerine, gerçeklerden yana. Sabırlı, doğruları anlatmaktan yılmayan. Kökenlerine, geleneklerine saygılı. İstek ve düşüncelerini, genel kabul gören fikirler uğruna terk edebilen, marjinal kalmaktan korkan. Parayla ilgili önemli bir mesele.
http://img856.imageshack.us/img856/1...lsimvalyes.jpg
Ters

İnatçı, saplantılı, miskin biri. Kendini beğenmiş, gerçekleri göremeyen, durağan bir karakter. Yavaş, dikkatsiz ve çekingen. Artık eskimiş fikirleri savunan, demode. Genel kabul ölçülerinin dışında, marjinal. Maddi bir kayıp, kazançlarda duraksama.

Pelince 08.06.17 21:33

Tarot Falı Değnek Tılsım Şövalyesi Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Değnek Tılsım Şövalyesi Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:11 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2