tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Değnek Kupa Şövalyesi Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91347-tarot-fali-degnek-kupa-sovalyesi-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 19.01.12 15:22

Tarot Falı Değnek Kupa Şövalyesi Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Değnek Kupa Şövalyesi Anlamı ve Açıklaması



KUPA ŞÖVALYESİ


Kupa Şövalyesi zırhlarını kuşanmış olduğu halde, bir barış ortamında. Elinde tuttuğu kupa ile bir nehre gitmekte. Kupa Şövalyesi, sevgi dolu, barışçıl bir ortamın, keyifli olmanın ve gülümsemenin erdemini ifade eder.

Dingin, mutluluk dolu ve sakin bir yaşam tarzınız var. Fakat hassasiyetiniz ve kolay alınganlığınız sizi hayal kırıklığına uğratıyor. İnandıklarınızın peşinden gitmekten vazgeçmemelisiniz.
http://img16.imageshack.us/img16/4424/kupavalyes.jpg
Düz

Şair ruhlu, zarif bir genç adam. Tembel, başladığı işlerden kolay sıkılan, motivasyonunu kaybeden bir karakter. Erdemli, ancak insanlardan kolayca etkilenen, hassas bir fikir yapısı. Yeni fikirlere açıklık. Romantik bir kişilik. Başkalarına karşı ilgili, arkadaş canlısı. Sanata, estetik değerlere düşkünlük. Şehvet peşinde koşan genç bir erkek. Bir teklifle ya da fırsatla karşılaşma.
http://img829.imageshack.us/img829/4...kupavalyes.jpg
Ters

Tembel, güvenilemez bir kişilik. Sıradan görünen ancak entrika yapabilen, sözünü tutmayan bir karakter. Ortaya çıkan fırsatlara yanıt vermeden önce, risklerin iyi hesaplanması gerektiğine dair bir uyarı.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:49 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2