tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Tılsım Kraliçesi Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91379-tarot-fali-karti-tilsim-kralicesi-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 19.01.12 23:21

Tarot Falı Kartı Tılsım Kraliçesi Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Tılsım Kraliçesi Anlamı ve Açıklaması


TILSIM KRALİÇESİ



Verimliliğin, bereketin sembolü Kraliçe, elinde tuttuğu tılsıma tefekkürle bakmakta. Tüm zenginliğini Kraliçe?nin ayakları altına sermiş olan Toprak, olgun meyveler ve yemyeşil tarlalarla gücünü gösteriyor.

Güzel ve verimli bir gelecek sizi bekliyor. Yaşadığınız sıkıntıları geride bırakacaksınız. Bütün bu gelişmelerin yani sıra yakınlarınızdan bir darbe alabilirsiniz. Mutlu ve başarılı olmanızı istemeyen bir yakınınız başarılarınıza engel olabilir.
http://img23.imageshack.us/img23/6619/tilsimkrales.jpg
Düz

Mantıklı, akıllı bir kişilik. Pratik, sorunları çözebilen, çalışkan bir yapı. İyi niyetli, sorumluluk sahibi bir yönetici. Değişken bir ruh hali, melankoli. Zenginlik, bolluk. Güvenli bir hayat. Paylaşmaktan gocunmayan, görkemli davranışları seven asil bir ruh. Güçlü duyguları olan, istikrarlı biri. Güzelliklere düşkünlük. Neşe veren bir hayat.
http://img593.imageshack.us/img593/6...lsimkrales.jpg
Ters

Hırsların kölesi olan güvenilmez bir yapı. Gösteriş, aşırı lüks, israf. Olayları doğru analiz edemeyen, vizyonsuz bir karakter. Eleştirilmeye tahammül gösteremeyen biri. Açgözlü, doymak bilmeyen buna karşılık tembel bir yapı. Tek başına iş yapamayan, beceriksiz biri.

Pelince 20.10.15 22:31

--->: Tarot Falı Kartı Tılsım Kraliçesi Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Tılsım Kraliçesi Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:06 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2