tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Tılsım Yedilisi Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91385-tarot-fali-karti-tilsim-yedilisi-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 19.01.12 23:38

Tarot Falı Kartı Tılsım Yedilisi Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Tılsım Yedilisi Anlamı ve Açıklaması


TILSIM YEDİLİSİ


Genç bir çiftçi çapasına yaslanmış toprağında yetişen tılsımlara bakmakta. Emeğin karşılığını alıp alamayacağını düşünen çiftçi uğraşmaya devam edip etmemenin kararını verecek. Tılsımların Yedilisi, Asılan Adam ve Kılıç Dörtlüsü gibi gecikmeyi haber veren bir karttır. Çalışmayı bırakamaz, sabır gösterirsek başarının bizimle olacağına işaret eder.

Sizi rahatsız eden konuyu karşınızdakilerle tartışabilirsiniz. Fakat tartışmak için seçtiğiniz zaman doğru zaman değil. Bu yüzleşme ters durumlar yaratabilir ve tartışmanın boyutları değişebilir. Doğru zamanı beklemelisiniz.
http://img593.imageshack.us/img593/4428/tilsimyedls.jpg
Düz

Çabaların sonuç vermesi için tedbirli olma gereği. Yapılanları gözden geçirmek, sonuçların ne olabileceğini anlamaya çalışmak. Önemli bir seçim zamanı, yön değiştirip değiştirmemeye karar vermek. İlk hasadın toplanması, girişimlerin sonuçlarını görmek. Beklenenin gerçekleşmemesi, çabalara rağmen başarının gecikmesi. Hayal kırıklığı. Bir borcun ödenmesinde yaşanan zorluklar. Planlanandan daha fazla gayret gösterilerek elde dilecek kazanç.
http://img109.imageshack.us/img109/2...ilsimyedls.jpg
Ters

Tüm şartların uygun olmasına karşılık başarısızlık. Gayretlerin karşılığını alamamak. Maddi sıkıntılar, borçların birikmesi. Bir kayba uğramak.

Pelince 27.12.14 12:13

--->: Tarot Falı Kartı Tılsım Yedilisi Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Tılsım Yedilisi Anlamı ve Açıklaması

Teşekkür ederim.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:29 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2