tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Kılıç Altılısı Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91392-tarot-fali-karti-kilic-altilisi-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 19.01.12 23:57

Tarot Falı Kartı Kılıç Altılısı Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kılıç Altılısı Anlamı ve Açıklaması


KILIÇ ALTILISI

Sandaldaki bir kadın ve bir çocuk dalgalı bir kıyıdan, sakin bir kıyıya doğru yol almakta. Oldukça endişeli görünen yolcular, geri dönüp bakmak istemiyor.

Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirin. Eski bakış açınızdan arının. Artık harekete geçmenin zamanı geldi. Gizli kalmış bir takım değerlerinizi görmeniz sizi mutlu edecek ve sizi karşı kıyıya taşıyacaktır. Kendinizle oyun oynayın. Ve kendinize "nasıl?" ve "neler olurdu?" sorularını sorun. Korkmadan yeni keşiflere çıkacaksınız, bu da sizi şaşırtacaktır. İhtiyaç duyduğunuz desteği kendinize en yakın hissettiğiniz kişiden alacaksınız.
http://img851.imageshack.us/img851/4...lialtilisi.jpg
Düz

Bilinmeyen yeni bir gelecek. Bir tehlikeden uzaklaşmak. Engelleri geride bırakarak, yeni bir ortama ulaşmak. Ayrılık. Tedirginlik, gelecek korkusu. Taşınmak. Yaşam görüşünde değişiklik, yeni fikirler. İyileşmek.
http://img576.imageshack.us/img576/7...lialtilisi.jpg
Ters

Kaçarak hiçbir sorunun çözülemeyeceği yönünde bir işaret. Engellerden yılmadan mücadele etme gereği. Aleyhte verilecek bir mahkeme kararı.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:27 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2