tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Denge Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91403-tarot-fali-karti-denge-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 20.01.12 00:16

Tarot Falı Kartı Denge Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Denge Anlamı ve Açıklaması


DENGE

Büyük melek Mikail, hayatın özünü bilinçaltının gümüş kupasından, bilincin altın kupasına doldurup, boşaltıyor. Denge kartı değişim ve dinamizmin simgesidir. Bununla ruhun maddeye girişi ve maddenin ruh üzerindeki tesiri ile geçmişin an içinden geleceğe doğru akışı anlatılmaktadır. İkinci baş melek Mikail, o büyük kanatlar onu yüce alemlerde dolaştırdığı sürece, kendini yeryüzünde olduğu gibi göklerde de rahat ve huzurlu hisseder. O, ikiz kadehlerdeki sıvılar birbirine karıştığı sürece verimli bir toprağın üzerinde dengede durmasını bilir. Mikail beyaz giysisi ve siyahlar içindeki üçgen ile bir usta olarak sembolize edilir. Ufukta taca benzeyen güneş ışıklarıyla yükselen iris çiçekleri vardır. Ve bu çiçekler Cennet dünyada olduğu gibidir? sözünü iletir. Yay burcu tarafından yönetilen Denge kartının uyum ve tutarlılık ana özelliğidir. Çoğunlukla sağlık ve esenliği işaret eder.

İş yaşamından ve insanlardan uzaklaşıp dinginlik yaşayabileceğiniz bir nokta arayışı içerisindesiniz. İstediğiniz noktaya bilinçli bir şekilde yaklaştığınızı gösteriyor bu kart. Düşünceli ve çekingen tavrınız, geçici bir süreç. İçe döndüğünüz bu dönemde yalnızlığınızın tadını çıkarıyorsunuz. Fakat bu tutumunuzla dış çevreye küskünlük mesajı da verdiğinizi unutmayın. Tüm bunların yanı sıra ilişkinizi tek taraflı yaşıyorsunuz. Bir ilişkinin devamı için tarafların gerektiğinde yalnızlığa ihtiyaç duyduklarını partnerinizle paylaşmalısınız.
http://img820.imageshack.us/img820/412/denge.jpg
Düz

İlişkilerde uyum. Güçlü bir karakter, irade. Kaderde olumlu bir devre. Karlı bir ortaklık. İş hayatında verim, başarılı yöneticilik. Başkalarının isteklerini göz önünde tutabilen bir karakter. Şans verecek bir gelişme. Maddi hırsları bastırma.
http://img11.imageshack.us/img11/4660/tersdenge.jpg
Ters

Uyumsuzluk, dengesizlik. Gereksiz çatışmalar yüzünden ilişkilerin, anlaşmaların bozulması. İlişkilerin sarsılması, ayrılık. Kaderde kötü bir dönem, başarısızlık. Maddi hırsların esiri olmak.

Goeben 07.12.14 19:04

Tarot Falı Kartı Denge Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Denge Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler.

Pelince 10.10.15 14:50

Tarot Falı Kartı Denge Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Denge Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:00 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2