tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Kral Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91487-tarot-fali-karti-kral-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 20.01.12 22:19

Tarot Falı Kartı Kral Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kral Anlamı ve Açıklaması


KRAL



Büyük Arkana'nın dördünü kartı olan Kral güvenilirliği ve akılıcılığı simgeler. Bu kartın pozitif tarafları güçlü enerji ve irade, negatif tarafları ise inatçılık ve baskıcılıktır. Kral, sağ elinde hayat asası olarak bilinen Mısır Ansatası nı tutar. Bu asanın karşısında tüm karanlık güçler geriler. Kral, sol elinde ise hükümdarlık küresini tutmaktadır. Bu küre ruh ve madde arasındaki dengeyi ve hükmetmeyi simgeler. Tahtın ardında görülen çıplak tepeler, güç ve yönetimi ifade ederler. Kral?ın numarası 4 tür. Bu sayı dünyasal yasaları sembolize eder, sebep-neden ilişkisini anlatarak yeryüzündeki insan dünyasını ifade eder. Kral, Kraliçe gibidir ama onun gibi yaratıcılığı duygusal değildir. O, güçle yaratır. Zekasını ve aklını kullanarak, tüm dünyasal güçlüklerin üstesinden gelir. Mitolojik olarak, Yunan tanrısı Uranüs tür yani göklerin efendisidir. O. Anne dünyayı, kozmik yumurta ile birleştirmiş, kaosun sonunda evrenin doğumunu sağlamıştır. Kral da çok güçlü bir baba motifi görülür. Kudretlidir, cesaretlidir ve korkusuzdur. Karar verir ve hemen uygular. Bilgeliği deneyimlerinden kaynaklanır. Karttaki tepeler, Kral ın iradesi altındaki toprakları ve hükmetme gücünü ifade eder. Zodyak ın ilk yıldızı olan Koç'un yönettiği Kral erkekliğin, olgunluk ve babalığın sembolüdür. Ateş takımının etkisinde olan bu kart hırs, azim ve başarının göstergesidir. Kimi zaman sert karakterli birinin işareti de olabilir.

Kral, doğanın tüm gizemli kurallarına karşı vereceğimiz bağımsızlık mücadelesini anlatır. Gerçekleşmesini uzun zamandır beklediğiniz isteklerin olacağını haber verir. Bunun için kurmanız gereken düzen için acele etmeniz gerekir. Projelerinizi gerçekleştirirken kendinize olan güveniniz yeterli. Alacağınız yardımlara güvenmemelisiniz. Aksi taktirde sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Gerçeklere dayanarak sergileyeceğiniz tavır kurallı ve sistemli hareket etmenizi sağlayacaktır. Kral ilişkinizi güçlü temeller üzerine oturtup sağlama aldığınız dönemi gösterir. Ancak gerçekçi ve şüpheci yönüyle hayal gücünüzü yok edebilirsiniz. Otoriterliğiniz ilişkinizde sıkıntılar yaratabilir. Kendinizi kontrol edin. Yapıcı olun. İsteklerinizin gerçekleşmesi için yalnız gerekenleri belirleyin. Olayların seyri her ne kadar umut verici olsa da isteklerinizi ancak azim ve sıkı bir çalışmayla elde edebileceğinizi unutmayın.
http://img69.imageshack.us/img69/6311/kralfi.jpg
Düz

İrade ve iktidar, cinsel güç. Liderlik, insanları yöneten güç, otorite. Zafer, başarı, bir mücadelenin olumlu sonuçlanması. Yaratıcılık, yenilik, azim, mücadele gücü. Mantık, duyguları ikinci plana atmak. Bir aile, iyi bir baba olmak. Tecrübe ve bilginin getirdiği saygınlık. Saygı duyulan bir koca, istikrar.
http://img688.imageshack.us/img688/5718/terskral.jpg
Ters

İradenin zayıflaması, gerekeni yapmama, güçsüzlük. İktidarsızlık. Bir alandaki etkinin, gücün yitirilmesi. Mevki ya da para kaybı. Tecrübesizlik, duyguların esiri olma durumu. Anne, babaya bağımlılık. Otoriter ve baskıcı biri ya da bir kurum karşısında ezilme.

Pelince 08.12.15 21:03

Tarot Falı Kartı Kral Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kral Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler

Kartal 13.04.19 02:22

Tarot Falı Kartı Kral Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kral Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:22 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2