tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Kraliçe Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91488-tarot-fali-karti-kralice-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 20.01.12 22:22

Tarot Falı Kartı Kraliçe Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kraliçe Anlamı ve Açıklaması


KRALİÇE



Bereketi ve gelişmeyi simgeleyen Kraliçe, çiçekler açmakta olan bir bahçede oturmaktadır. Toprak ana olan Kraliçe nin önünde buğday tarlası uzanmakta, arkasında ise selvi ağaçları görülmektedir. Venüs yıldızının kutsal ağaçları olan selviler, evrensel bereketin sembolüdür. Aşk tanrıçası Venüs?ün sembolleri ile çevrelenen Kraliçe nin başının üstünde yer alan taç 12 yıldızdan oluşur. Bunlar 12 burcu, enerjiyi ve dişiliği simgeler. Boynundaki kolyede yer alan yedi adet inci tanesi ve baş ucundaki bir armada işlenmiş olan sembol ise verimliliği betimler. Kraliçe, düşünce tohumları ile gebe bırakılmıştır, bu tohumları yapıcı ve geliştirici bir rol oynayarak büyütecektir. Yeni düşüncelerle, yeni bir yaşamı simgeler. Taşıdığı 3 sayısı, uyum ve sentez sayısıdır. Geçmiş ve gelecek arasındaki, evren boyutunu gösterir, böylece yaradılışı ve zaman faktörünü sembolize eder. Kraliçe, ana tanrıçadır, tüm yaşayanların kaynağıdır. Dünya cennetinin kurallarını koyar, anneliği ve doğumu simgeler. Yunan Tanrıçası Demeter in, Sümer Tanrıçası İşrat ın karşıtıdır. Silahları duygular ve hislerdir, düşünceyi kullanmaz. Ailenin kurucusu ve koruyucusudur, tüm birlikteliklerin destekçisidir, insanların problemlerini ve yaşadıkları zorlukların içyüzlerini anlar. O, bilinçaltına güzel duygular ve etkiler yollayan ideal bir kadındır. Kraliçe, astrolojik olarak Venüs tür, dişidir, nötrdür ve toprak elemanıdır. Tarot ta Kraliçe başarı, zevk ve bolluk işaretidir. Güzeli takdir eden, yaratmayı isteyenlerin rehberidir. Ancak tüm bu olumlu simgelerin yanında değişimin, yeniliğin katlanması gereken sıkıntılara yol açacağına da işaret eder.

Kraliçe, doğanın yaşamı yenileyici sonsuz gücünü simgeler. Bu kart canlılığın, verimliliğin gelişmenin ve yeniden doğuşun kartıdır. Bu kart güçlü enerjilerin ortaya çıkacağı bir dönemi simgeler. Değişen koşullara ayak uydurulması gerektiğini ve rutin düzenden kurtaracak yeni gelişmeleri haber verir. Bu kart iş alanında yeni pozisyonların ve iyi kariyerinde habercisi olabilir. Düşünce açısından zenginleşeceğinizi ve yeni kanaatlerinizin oluşacağını da. İlişkilerinize ise canlılık geleceğini. Verimli olduğunuz kadar yeniliklere ve değişimlere açık olduğunuzu kanıtladınız. Artık enerjinizi yaşamdan zevk aldığınız olaylara ve eylemler verme zamanı.
http://img19.imageshack.us/img19/3021/krale.jpg
Düz

Değişim, yenilik, yeni bir fikir ya da kazanç. Zenginlik, bolluk, konfor. Hediye almak, ödül kazanmak. İhtiyaçtan ya da istenenden fazlasına sahip olmak. Lüks ve israf Gelecekte başarı ile sonuçlanacak bir işe başlamanın işareti. Evlilik, analık, doğurganlık, gebelik, yuvada istikrar, şefkat duygusu. Yaratıcı yeteneklerin artması. Güzelliklerin, doğanın farkına varmak. Sağlık
http://img546.imageshack.us/img546/7186/terskrale.jpg
Ters

Kötü bir dönemin başlangıcı, maddi kayıplar, fakirlik. Önemli bazı ilişkileri ortadan kaldıracak bir kavga. Ruhsal durumda dengesizlik. Köklü bir ilişkinin sona ermesi, boşanma. Aşkta ve ilişkilerde kayıp. İstenmeyen gebelik, kısırlık.

Pelince 02.04.16 12:54

Tarot Falı Kartı Kraliçe Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kraliçe Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler

Serap 27.08.16 22:36

Tarot Falı Kartı Kraliçe Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kraliçe Anlamı ve Açıklaması

Teşekkür ederim

Kartal 02.01.18 14:31

Tarot Falı Kartı Kraliçe Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kraliçe Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:27 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2