tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Asılmış Adam Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91490-tarot-fali-karti-asilmis-adam-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 20.01.12 22:26

Tarot Falı Kartı Asılmış Adam Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Asılmış Adam Anlamı ve Açıklaması


ASILMIŞ ADAM


Tanrı Odin?i sergileyen Asılan Adam Tarot?un gizemli kartlarından biridir. Kartta T şeklinde bir ağaca asılı, baş aşağı duran bir adam görülmektedir. Bu kart, ilk etapta zorda kalındığı anlamını taşır. Ancak asılı olduğu ağaçta bir haç oluşturan adamın yüz ifadesi vecd hali görünümündedir. Huzur doludur. Başının çevresindeki ışık halkası acı çekmediğinin kanıtıdır. Giysisin kırmızı bölümü hırsın, mavi bölümü ise bilinçaltının sembolüdür. Sarı ayakkabıları zeka, istek ve hırsın işaretidir. Asılı bulunduğu Hayat Ağacı?nın kökleri yer altının derinliklerinden kaynaklanırken, gövdesi yaşadığımız nesnel dünyanın içine doğar ve dalları da sonsuz alem olan göğe doğru yükselişi simgeler. Bu kartta fedakarlık ve hayal gücü geniş bir sevgi temsil edilir. Asılan adam bu zoraki durgunluğun, hareketsizliğin gerekli olduğunu, derin sebeplerin anlaşılması sonucu değişen dünya görüşünü, bir dönüm noktasını ve ele geçen fırsatı gösterir. Bu dönemlerde mahkum olunan hareketsizlik en iyimser yorumla bir hastalık olarak açıklanabilir. Bu kartın yöneticisi Su elementidir.

Görüşlerinizi değiştirmediğiniz sürece açılım yapmanız mümkün değil. Sabırsız davranarak önemli ayrıntıları gözden kaçırdınız. Kendinize zaman ayırarak bir strateji oluşturmalısınız. Ancak bu stratejinin hayata geçirilmesi için katı tutumunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor. Bununla birlikte kendinizi iyi hissetmeyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sıkıntılarınızın yaratacağı hastalıklardan korunmak için meditasyon yapabilirsiniz. İlişkinizin devam etmesini istiyorsanız inatçı tutumunuzdan vazgeçip düşüncelerinizi değiştirmelisiniz. Baskı altında tuttuğunuz duygularınızı artık salıvermelisiniz.
http://img197.imageshack.us/img197/9...asilmiadam.jpg
Düz

Hastalık, işsizlik. Kaderde yeni bir dönem, durağanlık, kararların ve ilişkilerin askıya alınması. Maddi kazanç hırsını ikinci plana atmak. Zihinsel becerilerin kuvvetlenmesi, zekanın gelişmesi. Sezgilerin artması, kehanet gücü.

http://img689.imageshack.us/img689/4127/asilmiadam.jpg
Ters

Maddi kazanç hırsı. Para için ahlaki kuralları yok saymak. Kibir, bencillik. Depresyon, bilinç ve bilinçaltı arasında karmaşa.

Serap 22.11.17 01:20

Tarot Falı Kartı Asılmış Adam Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Asılmış Adam Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:12 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2