tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Güneş Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91498-tarot-fali-karti-gunes-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 20.01.12 23:07

Tarot Falı Kartı Güneş Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Güneş Anlamı ve Açıklaması



GÜNEŞ


Güneş hayata bağlılığın, sağlığın ve huzurun habercisidir. Kaderde açılacak olumlu bir devre bu kart ile müjdelenir. Resimde çıplak bir çocuk bir ata binerek, kırmızı bir flamayı yukarı doğru tutmaktadır. Çocuğun çıplaklığı artık saklayacağı bir şeyi kalmadığını göstermektedir. Kırmızı flama ise hareket ve enerjiyi simgelemektedir. Flamanın çocuğun sol elinde olması, kontrolü sağ el ile ilişiksi olan bilinç üstünden, bilinç altına geçtiğini göstermektedir. Bununla yapılan işin beden ve zihin tarafından benimsendiğini, artık bir uzmanlaşma devresine de gelindiği algılanır. Güneş gençliği, diriliği, yapabilme gücünü de işaret eder. Bizi içimizdeki karanlıkları yenip onların aydınlık yönlerini keşfetmeye davet eder, gün ışığına çıkmaya çağırır. Güneş kartı Güneş’le yönetilir ve refahın, iyimserlik döneminin başladığını haber verir. Ayrıca anlayışlı bir sevgiyi de sembolize eder.

Güneş, karışıklıkların ve korkuların atlatılacağı dönemi simgeler. Yeniden doğuşu ve huzuru haber verir. Karakterimizin yani kişiliğimizin yeniden doğusunu simgeler bu kart. Bu uyanış doğanız gereği size rahatlık ve esenlik getirecektir. Kendine ulaşma ve gelişen güven duygusu doğru ve rahat kararlar almanıza yardımcı olacaktır. İsteklerinizi doğrudan isteyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi gereksiz korku ve şüphelerden arındırın. İsteklerinize inanın. Bununla birlikte çevrenizdekilere yumuşak ve anlayışlı davranın. İlişkinizde sorunsuz, güzel günler sizi bekliyor. Çıkılacak bir tatil ilişkinizi, zevk alma açısından da benimsemenizi sağlayacaktır.
http://img813.imageshack.us/img813/2788/gne.jpg
Düz

Olumlu bir devre, zorlukların aşılacağı yeni bir dönem. Başarı, hedefe ulaşma. Sanat ve bilim alanında gösterilecek bir başarı. Takdir edilmek, ödül almak. Zihin dünyasında rahatlama, ruhun aydınlanması. Var olanı benimseme, küçük şeylerden zevk alma, tatmin duygusu. Mutlu evlilik, tüm ilişkilerde huzur.
http://img840.imageshack.us/img840/9550/tersgne.jpg
Ters

Ruhsal karmaşa, zihinsel huzursuzluk. Hedeflerin gerçekleşmemesi, gelecek üzerinde kara bulutlar. Mutsuzluk, her gelişmenin huzursuzluk vermesi. İşsizlik, bozulan ilişkiler, ailede huzursuzluk, boşanma. Boş hayallere kapılma, zaferi yanlış cephelerde arama. Kötü bir duruma düşme, yüz kızarıklığı.

Nokia 08.05.17 00:52

Tarot Falı Kartı Güneş Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Güneş Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:51 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2