tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Kule Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91499-tarot-fali-karti-kule-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 20.01.12 23:14

Tarot Falı Kartı Kule Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kule Anlamı ve Açıklaması


KULE


Fırtınalar içindeki gökyüzüne doğru uzanan kuleye şiddetli bir şimşek düşmüştür. Kuledeki iki kişi, bilinmez bir akıbete doğru aşağıya düşmektedir. Kulenin tepesine isabet eden şimşeklerin, Tanrılar Tanrısı Zeus tarafından gönderildiği varsayılır. Yıkılan kule’yi devinim, öfke, cinsellik ve vahşi kuvvetlerin gezegeni olan Mars yönetir. Bu kart yıkıcı değişimleri ve uyanışı gösterir. Kişinin kendini çok güvende hissettiği bir anda zeminin ayaklarının altından kayıp gidebileceği gibi, mesleki veya özel hayatımızdaki güven ortamının sarsılıp, yıkılabileceği anlamına da gelebilir. Ancak bizde ilk anda şok etkisi yaratan bu durum, bir yükten kurtulmamız anlamına da gelebilir. Kulenin üzerinde görülen taç, materyalist düşünceyi betimler. Bazı yorumlarda, bu karta “yıkılan kule” yerine Tanrının Evi denmektedir. Önceki kartın aksine yani karanlıkların efendisi Dionisos’a karşıt olarak, ışığın kaynağı ve Tanrısı olan Apollo’ya atfedilmiştir. Arabik sayı sistemine göre, arktın toplam sayısı olan 7, kudretin ve pozitif gücün simgesidir. Bazı yorumlarda kulenin tepesine gelen yıldırımın Tanrı’dan veya cennetten geldiği belirtilir.

Kule, kendimizi güvenli olduğu için kapattığımız yerin zemini sarsılmaya başlayabilir. Zemin kayıyordur. Kayan zemin dar gelen boyutları veya şablonları simgeler. Size dar gelen ortamı ve konumları asıp, güvenli ve ferah bir noktaya taşıyacağınızı gösterir. Düşünce tarzınızın değişimine neden olacak deneyimler yaşadınız. Bunun şaşkınlığını henüz üzerinizden atmış değilsiniz. Buna karşın bu kart size önünüze yeni olanakların geleceği haberini verir. Yapmanız gereken sınırlarınızı ortadan kaldırın. Enerjik olun ve hızlı hareket edin. Riskleri göze alarak kaybetmekten korkmayın. Kaybedeceklerinizi daha sonra fazlasıyla geri alacaksınız.
http://img860.imageshack.us/img860/593/kuleh.jpg
Düz

Kaderde kötü bir dönem. Karmaşa, kriz. Yaşam seviyesinin düşmesi. Ani gelecek bir felaket, yıkım. Suçlu, suçsuz, iyi ya da kötü hereksin acı çekmesi. İflas, işin kaybedilmesi. Özel ilişkilerde kayıplar, ayrılık, boşanma. İnancın kaybı, yaşam görüşünün yıkılması. Ruhsal yapının değişmesi, bir yıkım sonucu gelecek aydınlanma.
http://img36.imageshack.us/img36/8086/terskule.jpg
Ters

Haksızlığa uğrama, ihanet. Zulüm. Çöküşün hızlandırılması. Yeni görüşlere kulak vermek. İnsanların güvenini kazanmakta zorlanma. Bireysel özgürlüğün gecikmesi.

Pelince 20.10.15 23:04

--->: Tarot Falı Kartı Kule Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kule Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler

Kartal 22.10.15 17:09

--->: Tarot Falı Kartı Kule Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kule Anlamı ve Açıklaması

Teşekkür ederim

Tuna 04.11.16 23:36

Tarot Falı Kartı Kule Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kule Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:29 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2