tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Dünya Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91500-tarot-fali-karti-dunya-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 20.01.12 23:19

Tarot Falı Kartı Dünya Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Dünya Anlamı ve Açıklaması


DÜNYA


Büyük Arkana’nın son kartı olan Dünya, girişimlerin başarı ile sonuçlanacağını müjdeler. Kartta genç ve güzel bir kız neşe içinde dans etmektedir. Kader Çarkı’ndaki sembolik yaratıklar burada da görülür. Dansçıyı çevreleyen çelenk, hayatın gizemini sembolize eder. Kızın elindeki değnekler bilinç ve bilinçaltının kontrolünü gösterir. Her şey nötr hale gelip dengelenmiştir, bir tamamlanmışlık göze çarpar. Uzun süreli bir sevgi hüküm sürer. Bu kart ruhu, maddeyi, yaşam ve ölümü yüceltir. her şeyin temel yapısını, zamanı ve sınırları temsil eden Satürn gezegeni aynı zamanda Dünya Kartı’nın yöneticisidir.

Yeniden bulunmuş bir birlikteliği, yaşanan güzel bir uyumu veya gelişmelerin sevindirici bir sonla bitmesini gösterir. Kendinizi, bütünlüğünüzü ve kimliğinizi bulma yolunda önemli adımlar atacağınızı gösterir. Bu kart iş hayatınızda size doğru mesleği seçtiğinizi ve sizi kariyerinizin en üst noktasına ulaştıracak doğru yol üzerinde olduğunuzu bildirir. Bilinçlenme yolunda önemli adım attınız ve kendinize güvenle istediğiniz noktaya geleceksiniz. Bulunduğunuz noktanın keyfini çıkarmaya bakın ve çevrenizle de paylaşın . Yaşayacağınız ilişki yaşantınızı etkileyecek, bir evlilik veya hayat paylaşımı olan ciddi beraberlik şeklinde yaşayacaksınız.
http://img854.imageshack.us/img854/9286/dnyad.jpg
Düz

Hedeflere ulaşmak, süre gelen işlerin, uğraşların başarı ile sonuçlanması. Olaylara tüm yönleriyle bakabilen bir bakış açısı kazanmak. Aktif olmak, kendini vermek, elindekileri paylaşmak. İyi hissetmek, hayattan zevk almak, memnun olmak. Kaderde yeni bir devre, yüksek bilince ulaşmış bir ruh ve zihin dünyası. Girişimlerin başarı ile sonuçlanması. Yolculuk, yeni bir mekana, bir kente ya da ülkeye taşınma.
http://img94.imageshack.us/img94/5720/tersdnya.jpg
Ters

Vizyonsuzluk, dar bakış açısı, geleceği görememe. Yanlış kararlar verme, hayal kırıklığı. İşlerde bir yavaşlama. Girişimlerin başarısızlıkla sonuçlanması. Değişim korkusu.

Pelince 20.01.15 14:40

--->: Tarot Falı Kartı Dünya Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Dünya Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler

Serap 22.08.16 21:26

Tarot Falı Kartı Dünya Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Dünya Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:33 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2