tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Tılsım İkilisi Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91505-tarot-fali-karti-tilsim-ikilisi-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 20.01.12 23:46

Tarot Falı Kartı Tılsım İkilisi Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Tılsım İkilisi Anlamı ve Açıklaması


TILSIM İKİLİSİ


Tılsımların İkilisi çocuksu kararlar ya da havailiğin işaretidir. Çocuksu kararlar beceri dolu, keyif verici olabileceği gibi başkalarının tepkisini çekecek sorumsuz işler de olabilir. Bu kart olayları hızla kavrayıp, ona göre davranılabileceğini de gösterir. Tılsımların ikilisi marifetli, dengeli, eğlendirici bir kişiliğin göstergesi de olabilir.

Tarafsız bakış açınızı bir yana bırakmalısınız. Seçiminiz isteklerinizi belirleyebilir. Taviz vermeden isteklerinize bu şekilde ulaşabilirsiniz. Duygularınızın sadece kelimelerde kaldığını ve ilişkiye tüm kalbinizle katılmadığınızı, tehlikeli bir döneme yaklaştığınızı gösterir. Araya giren soğukluk ilişkinizin sonu olabilir.
http://img713.imageshack.us/img713/6520/tilsimkls.jpg
Düz

İki işi ya da durumu aynı anda kontrol edebilmek. Bir koltukta iki karpuz taşımak. Gelişmelere kolay uyum sağlamak. Yapılan işten zevk almak. Yazılı gelecek iş ya da para ile ilgili haberler. Girişimlerin gecikmesi. Dostlarla geçirilecek keyifli bir zaman, yolculuk. Sevinç ve üzüntünün peş peşe yaşandığı melankolik bir yapı. Güvenilmezlik, davranış ve tutumların çevredekilerden eleştiri alması.
http://img853.imageshack.us/img853/5...stilsimkls.jpg
Ters

Sorumluluklar altında ezilme. Başarsızlıkla sonuçlanacak bir girişim. Keyfe düşkünlük. Eğlenceye dalarak fırsatları kaçırmak. Sorumlulukların yerine getirilmemesi, detayları gözden kaçırma. Duyguların saklanması, yaşanan üzüntüye rağmen yüzün gülmesi.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:28 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2