tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Hotel Lara Beach - Lara - Hotel Beach Lara - Beach (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/41183-hotel-lara-beach-lara-hotel-beach-lara-beach.html)

Kedi 13.12.09 22:27

Hotel Lara Beach - Lara - Hotel Beach Lara - Beach
 
Hotel Lara Beach - Lara - Hotel Beach Lara - Beach




Otel Lara Beach, Türkiye'nin tarih ve doğa hazinesi yörelerinden Akdeniz kıyılarındaki Lara'da kurulmuştur. Şehir merkezine 17 km, havaalanına 12 km uzaklıktadır.

http://img142.imageshack.us/img142/8407/j2i450320.jpg

Otel Lara Beach, kendine özgü atmosferiyle Akdeniz kıyıları'nın gizemli güzelliklerini sunuyor. Özel tasarlanmış peyzajı içersinde çiçeklerle süslü gezi yolları, Akdeniz iklimi özelliği taşıyan bitki türleri, Antalya'nın deniz ve güneşi ile özlenen farklı bir tatil imkanı sunmaktadır.


Jasmine Restoran: 650 kişilik açık büfe açık ve kapalı dünya mutfağı.
A la carte Restoranlar: Türk, İtalyan mutfağı ve deniz ürünlerinin yerli, yabancı şaraplarla servis edildiği restoranlar.
Tatil keyfini ve çalışma ortamını aynı anda yaşamak, kahve aralarında kendini Akdenizin kristal-mavi sularına atıp rahatlamak isteyen gruplarımız için özel olarak tasarlanmış, teknolojik detayların ve toplantı araç gereçlerinin sizler için hazır bulundurulduğu toplantı salonlarımız, bu özel organizasyonlarda sizlere ev sahipliği yapmak üzere hazır bekliyor Çeşitli amaçlar için kullanıma açık toplantı salonu ve a la carte salonlar 2 bölüme ayrılabilir.
Animasyon ekibimizin, sizler için hazırladığı şovlar ve oyunlarla tatilinizi renklendirmek için sizleri bekliyor. Hangi ülkeden geldiğiniz ve kaç yaşında olduğunuz önemli değil. Mutlaka size hitab eden akşam animasyon programları bulacaksınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:56 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2