tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Miracle Resort Hotel - Miracle Resort Hotel Lara - Lara - Resort Hotel (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/41185-miracle-resort-hotel-miracle-resort-hotel-lara-lara-resort-hotel.html)

Kedi 13.12.09 22:28

Miracle Resort Hotel - Miracle Resort Hotel Lara - Lara - Resort Hotel
 
Miracle Resort Hotel - Miracle Resort Hotel Lara - Lara - Resort Hotel




Miracle Resort Hotel Antalya, Lara'da bulunmaktadır. Antalya merkeze 11 km Antalya Havalimanı'na 12 km uzaklıktadır.

http://img9.imageshack.us/img9/6130/wrm450320.jpg

Miracle De Luxe Resort Lara plajında bulunan, kelebek şeklinde, kanatları üzerinde odalar yükselen bir oteldir. Adi gibi tatilinizi bir mucizeye dönüştürür. Lobiden içeri girdiğiniz andan itibaren klasik ve modern beğenilere hitap eden yapısıyla sizi etkilemeyi başarıyor. Hem eğlenceyi doyasıya yaşamak hemde konforlu bi tatil geçirmek istiyorsanız, Miracle Resort Hotel doğru adres...


Uzman animatörler eşliğinde mini club aktiviteleri, açık ve kapalı oyun sahaları, çocuk şovları tatil süresince büyülü bir dünya sunuyor.
Gün boyu süren animasyon aktivitelerinden yorulursanız, renkl ve eğlenceli gece şovlarıyla farklı tatlar ve sürprizler sizleri bekliyor.
Dilerseniz açık ve kapalı yüzme havuzlarında yüzebilir, tam donanımlı fitness salonu ve tenis kortlarında spor yapabilir veya voleybol sahasında heyecanlı karşılaşmalara katılabilirsiniz.


Otelde 696 adet oda mevcuttur. Bütün odalarda balkon, küvet, saç kurutma makinesi, direkt telefon hattı, minibar, uydu TV, kasa, ve klima bulunmaktadır.


Antalya - 11 km
Antalya Havalimanı - 12 km


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:56 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2