tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Delphin Botanik Hotel (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/41196-delphin-botanik-hotel.html)

Kedi 13.12.09 22:51

Delphin Botanik Hotel
 
Delphin Botanik Hotel



Delphin Botanik Hotel, havalimanına 90 km, Sideye 30 km ve Alanyaya 32 km mesafededir.


Benzersiz bir doğaya, tarihi zenginliklere sahip bölgede 90.000 m²’lik yeşil bir alana kurulu BOTANİK HOTEL Havalimanına 90 km, Sideye 30 km, Alanyaya 32 km, mesafededir. 617 oda, 1600 yatak kapasiteli, tüm odalarda merkezi sistem klima, TV (uydu yayını), uluslararası görüşmeye açık telefon, emniyet kasası, minibar (günde bir kez doldurulur, soft içecek, bira ve çerez), halı zemin, banyolarda küvet, WC ve fön mevcuttur.

Ana restaurantta çocuk büfesi, diyet büfesi ve sigara içilmeyen alanlar mevcut olup Ana restaurantın haricinde 6 A lacarte restaurant mevcuttur.Rezervasyon yaptırarak Ottoman (Türk mutfağı), Mr.Fish (Balık restaurantı), Daitokai Tepan Yaki (Japon Restaurantı) Chine House (Çin mutfağı), Dolce Vita (İtalyan mutfağı) restaurantlarda nezih bir atmosferde canlı müzik eşliğinde damak tadınıza uygun yemekleri unutamayacaksınız.
Eğlence zevkinize uygun gündüz animasyon ve spor aktiviteleriyle, gece animasyonu (Türk gecesi, bingo) ve çeşitli showlar, ayrıca çocuklar için (04-12) yaş miniclub, çocuk büfesi ve sinema programları mevcuttur.
Çamaşırhane Hizmetleri, Fax, Taxi, Rent A Car, Baby Sitter, Döviz Bozdurma, Kuaför, Hediyelik Eşya, Fotoğrafçı, Butik, Kuyumcu, Derici, Market otelde mevcuttur.

Antalya Havaalın - 90 km


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:46 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2