tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Amara Wing Resort Otel Kemer (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/41619-amara-wing-resort-otel-kemer.html)

Kedi 21.12.09 17:58

Amara Wing Resort Otel Kemer
 
Amara Wing Resort Otel Kemer - Amara Wing otel - Amara Wing otel resimleri





Yerleşim

İl - İlçe - Bölge :Antalya - Lara
Adres :Güzeloba Mahallesi Mert 3 Sokak No: 6 Lara • Antalya / TÜRKİYE

Tesis

Sınıfı :5 Yıldızlı Oteller 5 Yıldızlı Oteller
Hizmet Türü :Ultra Hersey Dahil
Tesis Özellikleri :Odalarımız göz alıcı ve rahat bir yapıdadır; 332 toplam oda, 2 süit oda, 6 junior suit, 4 özürlü odası, 10 sigara içilmeyen oda, 180 standart oda, 42 aile odası ve 780 toplam yatak kapasitesiyle sizlerin hizmetine girmiştir . Tüm odalarımız, deniz ve bahçe manzaralıdır . Otelimizde Ultra herşey dahil, kahvaltı salonu, lobi bar, snack bar, havuz bar, sahil bar, restaurant bar, bistro, Alakart ve pastanesiyle sizlere zengin ve lezzetli menüler sunmaktadır . Odalarımız ailelerimize oldukça uygun bir yapıda olup, sigara içilmeyen bölümler bulunmaktadır .

Tesis Aktiviteleri :Türk Hamamı, Sauna,Basketbol, Dalış Okulu, Mini Futbol, Banana, Rüzgar Sörfü, Kano, Su kayağı, Parasailing Su bisikleti, JetSki
Oda Özellikleri :Odalarımız sizlerin rahatı ve konforu düşünülerek tasarlanmış olup odalarımızda; telefon, televizyon, banoda telefon, kablosuz internet bağlantısı, uydu tv, Yangın Alarmı , Minibar , Uyandırma Servisi , merkezi havalandırma ve ısıtma, Elektronik Kilit Sistemi,dijitürk, saç kurutma makinası bulunmaktadır .

Kısa Açıklama
Açıklama :Amara Wing Resort Otel oldukça kaliteli ve başarılı bir yapıya sahiptir . Bu 2005, 2006 , 2007 yıllarında, tui nin misafirlerinden gelen değerlendirmelerle dünya çapında ilk 100 , Türkiye çapında 39 otel arasında girmeye hak kazanmıştır . Otelimiz sizler için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünmüş ve kaliteden ödün vermemiştir. insanı rahatlatan müthiş doğası, huzur veren büyüleyici güzellikleri de cabası ... Otelimiz her açıdan sizlerin huzur ve mutluluğunu amaçlamıştır . Otelimize gelen yoğun talepten dolayı, sizlerin Amara Wing Resort Otel e erken rezervasyon yaptırmanızı tavsiye etmekte ve detaylı bilgiyi sitemizi gezerek bulabileceğinizi belirtmek isteriz . Bildiğiniz gibi erken rezervasyon otel indirimleri bulunmaktadır . Böyle bir fırsatı kaçırmamanızı rica ederiz.

Web Adresi: www.amaraworld.com


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:27 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2