tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Tatil/Gezi Rehberi
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Tatil/Gezi Rehberi Türkiye'nin turistik mekanları,Türkiye de gezip görülmesi gereken turistik mekanlar... Tatil rehberi,tatil mekanları,tatil köyleri,oteller,moteller,kış tatili,kayak merkezleri,kaplıcalar,dinlenme tesisleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Grand Prestige Hotel
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1977

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 05.01.10, 01:50   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Grand Prestige Hotel

Grand Prestige Hotel - Alternatif Tatil





OTEL AÇIKLAMA: Grand Prestige Otel Toros Dağlarının gölgesinde, yeşillikler içerisinde Titreyen göl turizm merkezinde dağ, göl, orman ve deniz manzarasını içinde barındıran, geniş bir bahçe içerisinde yer alan çekici bir mimariye sahiptir. Alışveriş merkezi, barlar ve restoranların yanı başında yer alan, toplam alanı 38.000 m2 olup, 10.000 m2 kapalı alana sahip ve denize mesafesi 200 metredir. Altı oda katlı, bir giriş lobby katı ve bir restoran katı olmak üzere 8 kattan oluşmaktadır.

ODA&DETAYLAR: Grand Prestige Otel birbirinden güzel manzaraya sahip toplam 342 odası bulunmaktadır. 732 yatak kapasitesine sahiptir. Standart odalar balkonlu, suit odalar balkonlu ve teraslı olup, bir yatak odası ve bir oturma odasından oluşmaktadır. Bütün odalarda; Telefon, Merkezi ısıtma/soğutma, uydu tv-müzik, minibar, emanet kasası, fön, banyo-küvet, balkon-teras mevcuttur.

SERVİS&HİZMETLER: Sauna, Hamam, Fitness Center, jakuzi, Masaj (Cleopatra masajı, Grand Prestige Special, Aromaterapi masajı, Anti-Selülit masajı, De-Stress Masajı, Sıcak Taş Masajı, Bali Masajı, Ayuverda Masajı, Dört El Masajı, Spor Masajı, Pasha Masajı, Bal Masajı, Bali Masajı, Shiatsu Masajı, Zen Shiatsu Masajı, Thai Masajı, Ayak Masajı), Cilt Bakımları (Vücut Bakımı, Çamur Bakımı, Yosun Bakımı) gibi hizmetler sunulmaktadır.



SPOR&EĞLENCE: İki açık, kaydıraklı ve kapalı, biri kaydıraklı olmak üzere iki adet çocuk havuzu bulunmaktadır. Kapalı havuz kış sezonunda ısıtmalı olarak hizmet vermektedir. Tüm havuzlar otomatik sistemler kullanılarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Açık havuz, Kaydırak Havuz, Relax Havuz, Çocuk Havuzu, Kaydıraklı Çocuk Havuzu, Kapalı Havuz, Tenis Kortu, Masa Tenisi, Tenis Kortu, Basketbol, Voleybol, Plaj Voleybolu, Boccia, Koşu Bilardo ve her türlü su sporları aktiviteleri yapılmaktadır. Bunun yanı sıra Jeep Safari, Rafting, Diving gibi doğa sporlarını da yapabilirsiniz.

YEME&İÇME: Grand Prestige’de açık ve kapalı alanları olan, farklı kullanım alanlarına sahip restoranlar ve barlar bulunmaktadır. 300 kapasiteli Prestige Restoran, 300/450 kapasiteli Uran Restoran, 1000 kapasiteli Aqua Restoran, 125 kapasiteli Sultan Sofrası, 100 kapasiteli Bistro Taurus, 100 kapasiteli Pool Snack Restoran, 100 kapasiteli Beach Restoran mevcuttur. Bar olarak da 200 kapasiteli Lobby Bar, 200 kapasiteli Pool Bar, 100 kapasiteli Beach Bar, 350 kapasiteli Disco Bar, Snack Bar, Amphi Bar hizmet vermektedir. A’la Carte olarak hizmet veren Sultan Sofrasında Türk yemeklerini, Balık Restoranda spesiyal deniz mahsulleri, İtalyan Restoranda İtalyan mutfağından en seçkin menüleri tadabileceksiniz.

TOPLANTI: Grand Prestige Otel’in iki adet çok amaçlı toplantı salonu mevcuttur. Olympos salonu ve Divider ile bölünebilir Side-Perge Salonu mevcuttur. Salonlarda Slayt, Tepegöz, Perde, Flip Chart, Barkovizyon, Mikrofon, Video&TV, Ses Düzeni, Işık Düzeni gibi sistemleri bulunmaktadır.

KONUM: Antalya'ya 75 km. uzaklıkta olan Side’de yer almaktadır.


Titreyengöl 07600 Manavgat - Antalya Türkiye P.O. Box: 84

Telefon : 0 (242) 756 90 60
Fax : 0 (242) 756 90 80
http://www.grandprestige.com
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
grand, hotel, prestige


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Grand Özçelik Hotel Kuşadası Aydın Kedi Tatil/Gezi Rehberi 0 01.06.10 22:10
Kaya Prestige - İzmir Kedi Tatil/Gezi Rehberi 0 05.01.10 15:25
Grand Hotel Kurdoğlu Kedi Tatil/Gezi Rehberi 0 16.12.09 05:30
Club Hotel Grand Efe Kedi Tatil/Gezi Rehberi 0 13.12.09 21:02
Maritim Hotel Grand Azur Kedi Tatil/Gezi Rehberi 0 13.12.09 20:58


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:01 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2