tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Hotel Faustina - Kuşadası Faustina (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/42388-hotel-faustina-kusadasi-faustina.html)

Kedi 05.01.10 01:59

Hotel Faustina - Kuşadası Faustina
 
Hotel Faustina

Kuşadası Faustina - Alternatif Tatil


http://i42.tinypic.com/2s1xgrq.jpg

Otel Bilgisi
Kuşadası bölgesi dünya tarihinde önemli bir yeri olan ve dünya uluslarını yakından ilgilendiren "Efes, Meyem Ana, St.Jean" gibi tarihi merkezleri olan bir bölgedir. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca ziyaretçi her yıl Kuşadası'nı ziyaret etmektedir. Ayrıca Kuşadası doğal güzelliğinin yanı sıra dünyaya açılan bir kültür köprüsü olması nedeniyle de önemli bir merkezdir. Kuşadasının yazları güneşlenmek için ideal bir havası vardır. Kışları ise ılık havası ile ege sahilinin tipik özeliklerini gösterir. Faustina Hotel ege kıyılarının ortasında yerleşmiş, zengin tarihi ve eşsiz doğal güzellikleri, çok az yerde bulabileceğiniz konforu ile misafirlerin titizlikle ve neşe ile hizmetin zevkini yaşıyor... Tarihi M.Ö. 700 yıllarına uzanan Güzelçamlı;İyonlar döneminde PANIONION adıyla bilinen 12 İon şehir devletinin toplantı yeriydi. Günümüze kadar birçok uygarlıklar Güzelçamlı ve çevresinde izlerini bırakmıştır. Eski Yunanlılar ve Persler arasında meşhur Mykale savaşı mitolojik ismi Mykale olan bugün Güzelçamlı'yı çeviren Sason dağları üzerinde olmuştur.
http://i40.tinypic.com/66axc7.jpg

Otel Özellikleri
Otelde 150 kişilik açık ve kapalı restoran Snack bar, Havuz bar bulunmaktadır. Türk ve dünya mutfaklarının özel lezzetlerini bulabileceğiniz Faustina Hotelin restaurantı ve barları tatilinizi zenginleştirmektedir. Özellikle dünyanın en güzel gün batımını izleyebileceğiniz Teras Restaurant size yemeğin çok ötesinde, unutulmaz tatlar sunmaktadır.

http://i40.tinypic.com/29uqfbp.jpg

Faustina Hotel Ege'de tatilin keyfini çıkarmanın deniz ve güneşten ayrı düşünülemiyeceğini biliyor mükemmel sahilin yanısıra yüzme havuzu size doyumsuz bir tatil zevki sunmaktadır. Yüzme havuzu, animasyon, tenis, mini golf, sauna, bilardo, masa tenisi ve su sporları ile çok eğleneceksiniz.
Toplantı salonumuz 75 kişilik olup her türlü Toplantı Konferans ve Organizasyon için hizmete hazırdır. Teknolojik destek ile daha başarılı toplantı ve konferanslarınız için bilgisayar ses ve görüntü ekipmanları ile hizmetinize sunmaktayız.

Konum Bilgisi

Kuşadası 25km, Söke 18km, Efes 38km, Didim 70km, Milet 45km, Priene Aphrodisias 30km, Milli Park 1km ve Adnan Menderes Uluslararası Havaalanı 95km mesafededir.

Tel: 0090.256.646 26 47 - Faks: 0090.256.646 28 03

http://www.hotelfaustina.com


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:25 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2