tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Sheraton Çeşme Termal Hotel (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/42419-sheraton-cesme-termal-hotel.html)

Kedi 05.01.10 15:23

Sheraton Çeşme Termal Hotel
 
Sheraton Çeşme Termal Hotel

http://i42.tinypic.com/qs4etk.jpg
Sheraton Çeşme Hotel, Resort ve SPA, Ege Denizine doğru uzatılmış çok özel bir bungalov tarzı iskelesi ile Ilıca sahilinin üç kilometresi boyunca yayılmıstır. Sheraton Çeşme bölgenin cazibe alanı olan Alaçatı Rüzgar Sörfü merkezine ve Sakiz Adasına yakınlık göstermektedir.

3500 m² üzerine kurulu Botanica Thermal SPA Merkezinde dev akvaryumlu bir odada günün yorgunlugunu atabilir ; Thai Evleri'nde Balili masözlerin büyüleyici masajlarından, aroma terapilerinden faydalanabilir; Termal , Thallasso Hazlar ve tasarım harikasi Türk Hamamından kendinize zaman ayırabilirsiniz. Bowling salonumuzda yeteneklerinizle meydan okuyun, iki kortumuzda tenisin tadını çıkartın. Fitness merkezimizde sizleri bekleyen modern aletlerimizle sporunuzu yaptıktan sonra gün boyu plajda dinlenin.

Akşam yemeğiniz damak tadınıza göre hazırlanmış ve sizin istediğiniz Manzara Restaurant ve 3 adet A La Carte Restaurantımızda hazır beklemektedir. Restaurantlarımız ailenizle bir araya gelebilmeniz veya daha büyük bir toplantıya ev sahipliği yapabilmeniz için tasarlanmıştır. Bu mükemmel ambiyansı sakın kaçırmayın.

Gün boyunca yorulduktan sonra misafir odalarınıza çekilebilir, 24 saat oda servisimizden faydalanabilir, manzaralı bir balkonda gecenin keyfini çıkartabilirsiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:38 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2