tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Le Chateu De Prestige Spa - Thalasso Delux (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/42456-le-chateu-de-prestige-spa-thalasso-delux.html)

Kedi 06.01.10 17:05

Le Chateu De Prestige Spa - Thalasso Delux
 
Le Chateu De Prestige Spa - Thalasso Delux




Le Chateu De Prestige Spa & Thalasso Delux Göynük'te bulunmaktadır. Otel Kemer'e 9 km, Antalya'ya 30 km ve Antalya Havalimanı'na 40 km uzaklıktadır.


Le Chateu De Prestige, doğa ile denizin bütünleştiği eşsiz Göynük kanyonlarının yer aldığı beldede bulunmaktadır. 40.000 metrekarelik bir alan üzerine her blok cephesi açık, birbirine paralel ve U şeklinde modern şato biçiminde beşer katlı toplam 8 blok olarak kurulmuştur. Ayrıca yeşillikler ve şelaleler içinde huzurlu atmosferi ile göl evleri bulunmaktadır. Özel plajı mavi bayrak ile ödüllendirilmiştir.

Açık büfe olarak kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılan ana restoranın dışında rezervasyonla yararlanılan Türk, Fransız, İtalyan, Uzak Doğu ve Balık A'la Cart Restoranları ayrıca her türlü tatlı ve pasta çeşitleri ile Pastane her zaman hizmetinizdedir. Sadrazam Çadırı, Havuz Bar, Sahil Bar, Snack Bar, disco Bar, Piano Bar ve Irish Pub da hizmet vermektedir.
Çok çeşitli spor aktiviteleri ile tatilinizi eğlenceye dönüştüreceksiniz: tenis, masa tenisi, bilardo, bowling, voleybol, basketbol, fitness salonu, aerobik, step, dart, muz, jet ski, su kayağı, sörf kursu, rüzgar sörfü(sertifikalı). Ayrıca büyük açık havuz (çocuk bölümlü), kaydıraklı açık yüzme havuzu, yarı olimpik açık havuz, kapalı havuz (çocuk bölümlü), thalasso havuzu bulunmaktadır.
Alışverişi sevenler için market, hediyelik eşya, fotoğrafçı, butik, deri dükkanı, kuyumcu, ayakkabıcı ve çantacı mevcuttur.
Gece ve gündüz animasyon gösterileri, canlı müzik ve haftada bir kez yapılan Türk Gecesi ile eğlenceli bir tatil geçireceksiniz.
Otelde 8 adet konferans salonu bulunan bir konferans merkezi mevcuttur. (minimum 45, maksimum 1200 kişilik)

Otelde 462 oda mevcuttur. Bütün odalarda ekstra yatak, uydu TV, klima, private bath, direkt hat telefon, minibar, kasa, kartlı kapı sistemi, duman dedektörü, balkon bulunmaktadır.

Kemer - 9 km
Antalya - 30 km
Antalya Havalimanı - 40 km


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:18 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2