tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Alaçatı Alahan Butik Otel (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/43638-alacati-alahan-butik-otel.html)

ASYA 13.03.10 19:57

Alaçatı Alahan Butik Otel
 
Alaçatı Alahan Butik Otel

İzmir'e 70 km uzaklıkta olan Alaçatı, batısında Çeşme doğusunda Urla'yla komşudur. Alaçatı tipik bir Rum köyüdür, tabiat ve kültür koruması altındadır. Alahan Otel bu köy içinde yer alır.

Ön bahçesi, terası, arka bahçesi ve iki katlı Rum tarzı taş binasıyla şirin bir yapıdır. Farklı büyüklükte birbirinden ayrı sıcacık sevgi dolu dekore edilmiş altı odadan oluşur. Odalar konumu ve dekorasyonu ile huzur dolu bir atmosfer sağlar. Her bir odada, şifreli kasa, split klima ve banyo bulunur. Odalarımızda televizyon ve telefon yoktur.

Köy içinde büyük bahçede yeşil çimen, mavi lavanta, kırmızı hibuscus, beyaz yasemin, mor gelin duvağı ve diğerleri gözü okşuyor. Arılar uçuşuyor, kelebekler temiz havada kanat çırparken, kumrular "guguk" çekiyor. Zeytin ağacı, ıhlamur ve jakaranta selamlamak için size yöneliyor. Bir ses 'geldim' diyor insanın içinden. Bagajı umursamaksızın çoğunlukla çıplak ayak,ipeksi çimde bir tur atılır, toprak anaya erişmek için.

Arka bahçede korunaklı, serin gölgeli bir pergola bulunuyor ve etrafta keyif çatabileceğiniz banko, koltuk ve şezlonglar var.Girişte korunaklı duvar ardında, yalnız yada grupla, köy yaşamını gözleyebileceğiniz taş bir terasımız var. Terasta çay, kahve, soğuk bira yada şarap keyfini yaşayabilirsiniz.

Tatilinize antik, büyük Osmanlı demir kapıdan geçerek başlayabilirsiniz.
Otelimizde kahvaltı bir ayrıcalıktır. Kahvaltı bahçemizde 09:00-12:00 saatleri arasında sunulmaktadır. Taze sıkılmış portakal suyu, türk kahve ve çayı, üç farklı köy ekmeği, simit, Walter'in çiftliğinin mutlu tavuklarının yumurtaları, tereyağı, siyah-yeşil zeytin, kaşar, tulum, lor, Posof ve Ardahan'ın çam ve kekik balları(ikiside Rus sınırından), taze meyva ve organik meyvalardan mutfağımızda hazırlanmış çeşitli reçeller masamızı süsler.

Bahçemizde zengin içerikli kahvaltınızı alabilir, naneli limonatanızı deneyebilir yada gölgede keyif çatabilirsiniz.

Sizlere sakin bir ortam oluşturmak için 0-7 yaş cocuklarımızı
konuk edemiyoruz.


Odalarımız

İki katlı Rum tarzı taş binasıyla şirin bir yapı olan Alahan Otel'imiz, farklı büyüklükte birbirinden ayrı sıcacık sevgi dolu dekore edilmis 6 odadan oluşur.


Dört oda Cumbalı olup, iki oda Standarttır. Odalar konumu ve dekorasyonu ile huzur dolu bir atmosfer sağlar. Her bir odada, şifreli kasa, split klima ve banyo bulunur. Odalarımızda televizyon ve telefon yoktur.



http://i42.tinypic.com/9pq4qo.jpg

http://i41.tinypic.com/ob04rn.jpg

http://i40.tinypic.com/ilvhwl.jpg



http://www.alahanotel.com/trk.htm


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:31 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2