tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Tatil/Gezi Rehberi
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Tatil/Gezi Rehberi Türkiye'nin turistik mekanları,Türkiye de gezip görülmesi gereken turistik mekanlar... Tatil rehberi,tatil mekanları,tatil köyleri,oteller,moteller,kış tatili,kayak merkezleri,kaplıcalar,dinlenme tesisleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Çınarcık
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
3556

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 23.05.10, 05:03   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Çınarcık

Çınarcık



İstanbul'a 2 saat uzaklıkta şirin bir yer Çınarcık...















İstanbul'un stresinden, kalabalığından, trafiğinden sıkıldınız mı? Ufak bir tatil için yakın bir yer mi arıyorsunuz? Uzun bir yolculuk telaşı çekmeden, keyifmi yapmak istiyorsunuz?








Öyleyse binin bir ada vapuruna ve anlatın bütün sıkıntılarınızı denizin mavisine. Bomboş sakin bir kafayla kendinizi bulun Çınarcık sahillerinde.




İskeleden indiğinizde yoğun bir kalabalık ile karşılacaksınız. Bu durum korkutmasın sizi. Çınarcık sanki gizli bi çizgiyle ikiye bölünmüş gibidir. Bir tarafta cafelerden, gazinolardan gelen müzik sesleri. Bir tarafta ise; upuzun sahil yolunda, sadece siz ve dalgaların kıyıdaki taşlara çarpmasından çıkan o hiç bir enstrümanda bulamayacağınız eşsiz ses size eşlik edecek olan.




NE YESEK?

Eğer tatil, deniz deyince aklınıza deniz mahsülleri geliyorsa, iskelenin biraz ilerisinde Marina Restoran var, kalamarı ve tekir balığı çok enfes.
Çınarcık'ta iskele civarında çok sayıda küçük büfelerde tost, kumru, sandviç gibi aperatif yiyecekler bulabilirsiniz.
Seçeneğiniz kebap tarzında birşeyler ise; Dilek Ağacı Restoran güzel bi tercih olur. Restoranın kapısından içeri ağaç kovuğunun içinden geçerek giriyorsunuz. Ağacın içinden geçerken dilek tutmayıda unutmayın...Kimbilir belki dileğiniz gerçek olur.
Ve Çınarcığın özel olan tadlarından biride meşhur Çınarcık Dondurmasıdır.Dondurmacının önünde oluşan kuyruktan nerede olduğunu bulmak hiçde zor değil.






NEREDE KALSAK?

Çınarcık'ta kalmak için çok seçenek olmasada isteğinize göre biryer bulabilmeniz mümkün. Deniz manzaralı bir pansiyon arıyorsanız, merkezdeki Çınarcık Motel tam istediğiniz gibi full manzara. Daha sakin doğa ile içiçe merkezden uzak bir yer tercih ederseniz, Kestanelik civarında Nilgün pansiyon yeşilliklerin içinde çok şirin bir pansiyon.

NEREDE GÜNEŞLENSEK?

Aslında Çınarcığın tüm sahil şeridinde güneşlenme gibi bir imkanınız var. Denizi içinde söylenebilecek şey, sabah erken saatlerde çok güzel olan deniz suyu, akşam üzeri 5-6 civarı çıkan hafif bir rüzgarla bozulabiliyor. Sahilinin taşlık olan kısmına belediye yetkilileri kumluk yapabilmek uğruna çok uğraş vermişler, fakat olmamış. Doğa sanki bütün nimetlerini kum plaj için harcamış.

Kum plajda, şezlonga ya da sıcacık kumlara yatıpta bir tarfta uzanan mavinin, öbür tarafta yeşilin tonlarının keyifini sonuna kadar yaşabileceğiniz bir yer. Kum plajda yanyana sıralanmış ve birbirlerinin aşağı yukarı aynısı olan beachlerde; beyaz şezlonglar, renkli şemsiyeler, müzik, çeşitli animasyonları, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
Beachlerin birbirlerinden tek farkı dj ler araclığı ile çalınan müziklerin tarzlarının farklı olması.

NEREDE EĞLENSEK?

Çınarcığın gece hayatı için Bodrum gibi bir çoşku beklemeyin. Merkezde ister bir çay bahçesinde yakamozu seyredip huzur bulun. İster iskelenin çevresindeki gazinolarda canlı müzik dinleyin ya da Çınarcığın en meşhur eğlence yeri olan Kale Disko'yu tercih edin. Kale Disco üstü açık bir mekan, duvarları kale surları biçiminde olan bir disko.Yüksek sesli müzik ve kalabalık bir ortamda eğlenmeyi sevenlere, iyi eğlenceler...
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
cinarcik, çınarcık, çınarcık resimleri, çınarcık tatil


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Çınarcık Tapu Sicil Müdürlüğü Adresi ve Telefonu - Yalova Çınarcık Tapu Sicil Müdürlü Goeben Yalova 0 28.10.12 01:51
Çınarcık Kaymakamlığı Adresi ve Telefonu - Yalova Çınarcık Kaymakamlığı İletişim Adre Tolga Yalova 0 08.02.12 02:04
Şenköy Şehit Ünal Akalın İlköğretim Okulu Çınarcık Yalova - Çınarcık Şenköy Şehit Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 22.07.11 16:53
Çınarcık Çok Programlı Lisesi Yalova Çınarcık SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 18.10.10 22:40
Çınarcık,Yalova Çınarcık İlçesi Kedi Yalova 0 28.05.10 16:35


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:41 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2