tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Dalyan Hotel Caria (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/68439-dalyan-hotel-caria.html)

tualim 16.03.11 22:27

Dalyan Hotel Caria
 
Dalyan Hotel Caria



Dalyan Hotel Caria, 20 odası ve 45 kişilik yatak kapasitesiyle sizlere hizmet vermektedir. Otelimiz, İztuzu Plajı'nı Köyceğiz Gölü'ne bağlayan kanalın hemen yanında olup, teras ve odalarına muhteşem sarp kayalar oyulmuş Kral Mezarları ve kanal manzarası hakimdir.
http://www.hotelcaria.com/img/caria.jpg
Muğla şehir merkezine 80 km, Dalaman Uluslararası Havalimanı'na 20 km, Ortaca kasabasına 12 km mesafedeki otelimiz Dalyan şehir merkezinde bulunmaktadır. Nesli tükenmekte olan, koruma altındaki Caretta Caretta kaplumbağalarının her yıl yumurta bırakmak için geldikleri ve uluslararası mavi bayrağa sahip İztuzu Plajı'na 10 km mesafededir. Plaja ulaşım kanaldan kalkan ve günün her saati bulunabilen, otelimize 30 metre mesafedeki tekneler ile sağlanmaktadır. Bu gezintide muhteşem doğa manzaralarının yanı sıra Kaunos Kral Mezarları ve antik kenti de görülebilmektedir. İztuzu Plajı'na karadan ulaşım da 10 dakikada bir bulunabilen dolmuşlar ile mümkündür. Ayrıca, Köyceğiz Gölü yanında bulunan ve yine tekneler ile ulaşılabilen çamur banyoları da görülmeye değerdir.



Otelimizde toplam oda sayısı 20'dır. Odalarımızın bir bölümü Dalyan nehrini ve Kral Mezarlarını görmektedir. Odalarımız, 2 kişilik, 3 kişilik ve 4 kişiliktir. Her odada duş/wc, klima, tv, mini bar ve balkon bulunmaktadır. İsteğe göre klimalı ve klimasız odalarımız mevcuttur.

Hotel Caria 20 odası ve 56 kişilik yatak kapasitesiyle Muğla, Dalyan'da hizmet vermektedir. Otelimiz, İztuzu Plajı'nı Köyceğiz Gölü'ne bağlayan kanalın hemen yanında olup, teras ve odalarına muhteşem Kral Mezarları ve kanal manzarası hakimdir.

Dalyan'ın güzelliklerini keşfetmek için geldiğinizde,sizleri otelimizde ağırlamaktanve evinizde hissettirmekten büyük mutluluk duyacağız.


Çatı & Teras


http://www.hotelcaria.com/img/resim10.jpg
Otelimizin terasında tarihi Kral Mezarları manzaralı ve dalyan nehır manzarasi bulunmaktadır. Ayrıca terasımızda güneşlenme alanı mevcuttur.İstege gore aksam yemegı ve barbükü olarak hizmeti verilmektedir. Bunun dışında günün her saati aperatif yiyecek ve içecek bar hizmetimiz vardır


Otelimizde toplam oda sayısı 20'dır. Odalarımızın bir bölümü Dalyan nehrini ve Kral Mezarlarını görmektedir. Odalarımız, 2 kişilik, 3 kişilik ve 4 kişiliktir. Her odada duş/wc, klima, tv, mini bar ve balkon bulunmaktadır. İsteğe göre klimalı ve klimasız odalarımız mevcuttur.

Adres:
Maraş Mah. Yalı Sok. No:9 Dalyan/Ortaca/Muğla
Tel: +90 (252) 284 20 75
International Call : +44-7727070469
Cep (0532) 6530915
Faks: +90 (252) 284 30 46


http://www.hotelcaria.com



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:45 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2