tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Sheraton Hotel Conference Center Roma (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/69896-sheraton-hotel-conference-center-roma.html)

Kedi 12.05.11 20:25

Sheraton Hotel Conference Center Roma
 
Sheraton Hotel Conference Center Roma




Genel Bilgi

Konum:
Roma şehrinin göbeğinde yer alan Sheraton Roma Hotel & Conference Center, iş seyahatindeki konuklara yönelik bir otel olup, yakınında Palazzo della Civiltà Italiana, Roma Uygarlığı Müzesi ve Museo Nazionale delle Arti e Tradizioni Populari bulunur. Ayrıca yakınında Abbazia delle Tre Fontane ve St. Paul Outside the Walls yer alır.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/100...1/441_78_b.jpg


Özellikler:
Sheraton Roma Hotel & Conference Center tesisinde spor salonu veya odası, sezonluk açık havuz ve tenis kortları bulunur.Genel alanlarda kablosuz Internet erişimi vardır (ek ücret uygulanır). Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: ticaret merkezi, küçük toplantı odaları ve teknik destek bürosu. Bu iş seyahatindekilerin dostu tesiste restoran, bar/oturma salonu ve havuz başı barı bulunur. Konukların ek ücret karşılığı faydalanabilecekleri ulaşım olanakları şunlardır: bölgesel ulaşım hizmeti ve havaalanı transfer hizmeti. Konuklar için otopark ücret karşılığında kullanılabilir.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/100...1/441_82_b.jpg


Etkinlik yerleri gece kulübü, sergi alanı, konferans/toplantı odaları ve banket imkanı içerir. Personel düğün organizasyonu hizmeti, etkinlikler için yemek hizmeti, limuzin/şehir arabası hizmeti ve tur asistanlığı sağlayabilir. Ek olanaklar arasında birden fazla dil bilen personel, hediyelik eşya dükkanları veya gazete bayisi ve barbekü ızgaraları vardır.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/100.../441_113_b.jpg


Konuk odaları:
Sheraton Roma Hotel & Conference Center, 640 konuk odasına sahiptir. Televizyonlarda kaliteli kablo/uydu kanallar ve film kiralama bulunur. Kablosuz ve kablolu yüksek hızlı Internet erişimi (ücretli), çok hatlı telefon ve sesli posta bulunur. Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: telefonlar, bide, makyaj/tıraş aynası ve saç kurutma makinesi.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/100...1/441_74_b.jpg


Ek olanaklar şunları kapsar: klima denetimi, minibar ve klima. Ayrıca, istek üzerine buzdolabı, gece oda bakım hizmeti ve ütü/ütü masası sağlanır. Temizlik hizmeti sunulur. Bebek yatağı ve ilave yatak bulunur.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/100.../441_120_b.jpg






Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:57 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2