tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Twentyone Hotel Roma (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/69897-twentyone-hotel-roma.html)

Kedi 12.05.11 20:26

Twentyone Hotel Roma
 
Twentyone Hotel Roma



Genel Bilgi

Konum:
Roma şehrinin göbeğinde yer alan Twentyone Hotel yakınında Piazza del Popolo, St. Peter Bazilikası ve Roma Forumu bulunur. Ayrıca yakınında Kolezyum ve İspanyol Merdivenleri yer alır.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/300...62683_11_b.jpg


Otel Özellikleri.
Halka açık alanlarda ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızda Internet erişimi bulunur.Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: küçük toplantı odaları ve limuzin/şehir arabası hizmeti. Konuklara her sabah ücretsiz kahvaltı sunulur.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/300...62683_13_b.jpg



Konukların ek ücret karşılığı faydalanabileceği olanaklar şunlardır: havaalanı transfer hizmeti. Konuklar için otopark ücret karşılığında kullanılabilir.Personel tur/bilet hizmetleri ve etkinlikler için yemek hizmeti sağlayabilir. Ek olanaklar arasında birden fazla dil bilen personel, güvenli otopark ve kuru temizleme hizmeti/çamaşırhane vardır.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/300...62683_25_b.jpg


Konuk odaları:
Konuk odalarında düz panel televizyon beraberinde kaliteli uydu kanallar bulunur. Ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanmaktadır. Konuk odalarında masa, oda içinde kasa ve telefon bulunur.



Yataklarda yüksek kaliteli yatak takımı vardır. Tüm odalarda buzdolabı bulunur. Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: saç kurutma makinesi. Ek olanaklar şunları kapsar: minibar, klima ve elektronik/manyetik anahtarlar. Temizlik hizmeti sunulur. Bebek yatağı bulunur.




Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:03 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2