tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Hotel Internazionale Roma - Internazionale Hotel (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/69901-hotel-internazionale-roma-internazionale-hotel.html)

Kedi 12.05.11 21:01

Hotel Internazionale Roma - Internazionale Hotel
 
Hotel Internazionale Roma - Internazionale Hotel



Genel Bilgi

Konum:
Roma şehrinin göbeğinde yer alan Hotel Internazionale yakınında Keats-Shelley Evi, İspanyol Merdivenleri ve Trevi Fountain bulunur. Ayrıca yakınında Villa Borghese ve Pantheon yer alır.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/100...45834_61_b.jpg


Otel Özellikleri.
Bu butik otel tesisinde bar/oturma salonu vardır. Konuklara her sabah ücretsiz kahvaltı sunulur. Halka açık alanlarda ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızda Internet erişimi bulunur.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/100...45834_46_b.jpg


Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: küçük toplantı odaları ve limuzin/şehir arabası hizmeti. Konukların ek ücret karşılığı faydalanabileceği olanaklar şunlardır: havaalanı transfer hizmeti. Şu etkinlikler sunulur: sergi alanı ve konferans/toplantı odaları. Ek olanaklar arasında spor salonu veya odası, concierge bürosu ve birden fazla dil bilen personel vardır.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/100...45834_54_b.jpg


Konuk odaları:
Hotel Internazionale, 42 konuk odasına sahiptir. Televizyonlarda uydu kanalları bulunur. Ücretsiz kablosuz yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanır. Konuk odalarında masa, oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon bulunur.Banyolardael ile kullanılan duş, bide ve saç kurutma makinesi bulunur.



Ek olanaklar şunları kapsar: minibar, klima ve ücretsiz gazete. Ayrıca, oda temizliği hizmeti sunulmaktadır ve istek üzerine sağlanan hizmetler arasında uyandırma servisi vardır. Bebek yatağı ve ilave yatak bulunur.
Hotel Internazionale Roma


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:14 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2