tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Marcella Royal Hotel Roma - Marcella Royal Oteli İletişim Bilgileri (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/69902-marcella-royal-hotel-roma-marcella-royal-oteli-iletisim-bilgileri.html)

Kedi 12.05.11 21:04

Marcella Royal Hotel Roma - Marcella Royal Oteli İletişim Bilgileri
 
Marcella Royal Hotel Roma - Marcella Royal Oteli İletişim Bilgileri



Genel Bilgi

Konum:
Roma şehrinin Via Veneto bölgesinde yer alan Marcella Royal Hotel yakınında Piazza della Repubblica-Rome, Teatro dell'Opera di Roma ve Galleria Borghese bulunur. Ayrıca yakınında Roma Forumu ve Kolezyum yer alır.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/100...22201_33_b.jpg


Otel Özellikleri.
Bu butik otel tesisinde kahve dükkanı veya kafe ve bar/oturma salonu vardır. Konuklara her sabah ücretsiz kahvaltı sunulur. Genel alanlarda kablosuz Internet erişimi vardır (ek ücret uygulanır). Konukların ek ücret karşılığı faydalanabileceği olanaklar şunlardır: havaalanı transfer hizmeti. Ek olanaklar arasında vale otopark, concierge bürosu ve birden fazla dil bilen personel vardır.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/100...22201_34_b.jpg


Konuk odaları:
Marcella Royal Hotel, 94 konuk odasına sahiptir. Televizyonlarda uydu kanalları bulunur. Kablosuz yüksek hızlı İnternet erişimi (ücretsiz) sağlanır.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/100...22201_37_b.jpg


Konuk odalarında masa, oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon bulunur.Banyolardael ile kullanılan duş ve geniş duş başlıkları, bide, saç kurutma makinesi, terlikler bulunur.Ek olanaklar şunları kapsar: minibar, klima ve açılır pencere. Ayrıca, oda temizliği hizmeti sunulmaktadır ve istek üzerine sağlanan hizmetler arasında uyandırma servisi vardır. Bebek yatağı ve ilave yatak bulunur.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/100...22201_30_b.jpg



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:46 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2