tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Trilussa Palace Hotel Congress SPA Roma (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/69905-trilussa-palace-hotel-congress-spa-roma.html)

Kedi 12.05.11 21:20

Trilussa Palace Hotel Congress SPA Roma
 
Trilussa Palace Hotel Congress SPA Roma



Genel Bilgi

Konum:
Roma şehrinin göbeğinde yer alan Trilussa Palace Hotel Congress & SPA, ailelere yönelik, tarihi bölgede konuma sahip bir otel olup, yakınında San Francesco d'Assisi a Ripa, Roma Forumu ve Kolezyum bulunur. Ayrıca yakınında St. Peter Bazilikası ve Villa Borghese yer alır.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/200...79823_71_b.jpg


Otel Özellikleri.
Trilussa Palace Hotel Congress & SPA tesisinde sağlık kulübü, spa küveti, buhar odası ve sauna bulunur.Genel alanlarda ücretsiz kablosuz Internet erişimi vardır.Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: küçük toplantı odaları, limuzin/şehir arabası hizmeti ve teknik destek personeli. Bu spa otel tesisinde bar/oturma salonu vardır.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/200...9823_105_b.jpg



Konukların ek ücret karşılığı faydalanabileceği olanaklar şunlardır: havaalanı transfer hizmeti. Konuklar için otopark ücret karşılığında kullanılabilir.180 metre kareboyutlu etkinlik alanı sergi alanı, konferans/toplantı odaları ve banket imkanı içerir. Personel concierge hizmetleri, tur/bilet hizmetleri, etkinlikler için yemek hizmeti ve ticari hizmetler sağlayabilir.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/200...9823_112_b.jpg



Ek olanaklar arasında spa hizmetleri, spor salonu veya odası ve birden fazla dil bilen personel vardır. Tesis türü: sigara içilmeyen tesis.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/200...79823_70_b.jpg


Konuk odaları:
Trilussa Palace Hotel Congress & SPA, 45 konuk odasına sahiptir. 32-inç LCD televizyon, dijital kanalları ve film kiralama sunmaktadır. Ücretsiz kablosuz yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanır. Konuk odalarında masa, oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon bulunur.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/200...79823_65_b.jpg


Yataklarda visko elastik yatak yatak vardır. Banyolarda duş, telefonlar, bide ve makyaj/tıraş aynası bulunur. Ek olanaklar şunları kapsar: klima denetimi, minibar ve klima. Ayrıca, istek üzerine hipoalerjenik yatak takımı, ekstra havlu/çarşaf ve uyandırma servisi sağlanır. Gece oda bakımı ve temizlik hizmetleri günlük sağlanır.Bebek yatağı bulunur.
http://cls.cdn-hotels.com/hotels/200...9823_118_b.jpg




Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:58 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2