tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Best Western Hotel Rivoli Roma - Best Western Hotel Rivoli (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/70252-best-western-hotel-rivoli-roma-best-western-hotel-rivoli.html)

Kedi 30.05.11 00:07

Best Western Hotel Rivoli Roma - Best Western Hotel Rivoli
 
Best Western Hotel Rivoli Roma

Genel Bilgi

Konum:
Roma şehrinde yer alan Best Western Hotel Rivoli yakınında Ulusal Modern Sanat Galerisi, St. Peter Bazilikası ile Roma Forumu bulunur. Ayrıca yakınında Kolezyum ve Villa Borghese yer alır.
http://img11.imageshack.us/img11/274/34439170.jpg

Otel Özellikleri.
Otel tesisinde bar/oturma salonu vardır. Konuklara ücretsiz kahvaltı servisi yapılır.Genel alanlarda ücretsiz kablosuz Internet erişimi vardır.Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: ticaret merkezi, küçük toplantı odaları ve teknik destek bürosu. Konukların ek ücret karşılığı faydalanabileceği olanaklar şunlardır: havaalanı transfer hizmeti. Konuklar için otopark sınırlı kapasiteye sahiptir (ücretli).Personel tur/bilet hizmetleri ve etkinlikler için yemek hizmeti sağlayabilir. Ek olanaklar arasında vale otopark, concierge bürosu ve birden fazla dil bilen personel vardır.
http://img802.imageshack.us/img802/128/52772634.jpg


Konuk odaları:
Best Western Hotel Rivoli, 59 konuk odasına sahiptir. Konuk odalarında balkon bulunur. Televizyonlarda uydu kanalları bulunur. Ücretsiz kablosuz yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanır. Konuk odalarında masa ile oda içinde kasa bulunur ve şehir içi aramalar ücretsizdir (kısıtlamalar uygulanabilir).Tüm odalarda kahve/çay makinesi bulunur. Banyolarda duş, bide, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Ek olanaklar şunları kapsar: çamaşır makineleri/kurutucular, klima denetimi ve minibar. Günlük Temizlik hizmeti sunulur. Bebek yatağı bulunur.


http://img831.imageshack.us/img831/5268/aaadyh.jpg

Hotel a Roma - BEST WESTERN Hotel Rivoli - Roma


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:57 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2