tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Residence Villa Tassoni Roma - Residence Villa Tassoni (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/70253-residence-villa-tassoni-roma-residence-villa-tassoni.html)

Kedi 30.05.11 00:09

Residence Villa Tassoni Roma - Residence Villa Tassoni
 
Residence Villa Tassoni Roma

Genel Bilgi

Konum:
Roma şehrinin göbeğinde yer alan Residence Villa Tassoni yakınında Sistine Şapeli, St. Peter Bazilikası ve Roma Forumu bulunur. Ayrıca yakınında Kolezyum ve Olimpiyat Stadyumu yer alır.
http://img534.imageshack.us/img534/1230/aaaukp.jpg


Dinlenme Tesisi Özellikleri.
birden fazla dil bilen personel ve tur/bilet hizmetleri ile birlikte Residence Villa Tassoni çamaşırhane ve bahçe sunmaktadır. Konukların ek ücret karşılığı faydalanabileceği olanaklar şunlardır: havaalanı transfer hizmeti (istek üzerine). Genel alanlarda kablosuz Internet erişimi vardır (ek ücret uygulanır). Konuklar için otopark sınırlı kapasiteye sahiptir (ücretli).Personel concierge hizmetleri, ticari hizmetler, limuzin/şehir arabası hizmeti ve tur asistanlığı sağlayabilir. Ek olanaklar arasında asansör, döviz bozdurma olanağı ve halka açık alanlarda havalandırma vardır.
http://img23.imageshack.us/img23/3879/23047372.jpg


Konuk odaları:
Residence Villa Tassoni, 30 konuk odasına sahiptir. Konuk odalarında LCD televizyon beraberinde uydu kanallar bulunur. Ücretsiz kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanır. Konuk odalarında masa, oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon bulunur.Banyolardael ile kullanılan duş, bide ve saç kurutma makinesi bulunur.Ek olanaklar şunları kapsar: klima, ütü/ütü masası ve açılır pencere. Temizlik hizmeti sunulur. Bebek yatağı bulunur.


http://img839.imageshack.us/img839/9562/14936189.jpg

Residence Roma


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:36 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2