tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Residenza Domizia Roma - Residenza Domizia (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/70256-residenza-domizia-roma-residenza-domizia.html)

Kedi 30.05.11 00:19

Residenza Domizia Roma - Residenza Domizia
 
Residenza Domizia Roma



Genel Bilgi

Konum:
Roma şehrinde yer alan Residenza Domizia- Guest House yakınında Santa Maria della Pace, Piazza Navona ile Pantheon bulunur. Ayrıca yakınında Vittorio Emanuele Anıtı ve Trevi Fountain yer alır.
http://img824.imageshack.us/img824/231/aaayn.jpg


Dinlenme Tesisi Özellikleri.
Konuklara her sabah ücretsiz kahvaltı sunulur. concierge bürosu ve birden fazla dil bilen personel ile birlikte Residenza Domizia- Guest House 24 saat oda servisi ve kuru temizleme hizmeti/çamaşırhane sunmaktadır. Genel alanlarda ücretsiz kablosuz Internet erişimi vardır.Konukların ek ücret karşılığı faydalanabileceği olanaklar şunlardır: havaalanı transfer hizmeti. Ek olanaklar arasında resepsiyonda kasa, asansör ve ekspres giriş hizmeti vardır.
http://img101.imageshack.us/img101/389/45608171.jpg


Konuk odaları:
Residenza Domizia- Guest House, 10 konuk odasına sahiptir. Televizyonlarda uydu kanalları bulunur. Ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanmaktadır. Konuk odalarında masa, oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon bulunur.Banyolarda küvet, el ile kullanılan duş, televizyonlar, telefonlar ve bornoz bulunur.Ek olanaklar şunları kapsar: minibar, klima ve karşılama hediyeleri. Ayrıca, istek üzerine hipoalerjenik yatak takımı ve uyandırma servisi sağlanır. Günlük Temizlik hizmeti sunulur. Bebek yatağı ve ilave yatak bulunur.




Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:26 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2