tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Turner Hotel - Roma (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/70257-turner-hotel-roma.html)

Kedi 30.05.11 00:21

Turner Hotel - Roma
 
Turner Hotel Roma




Genel Bilgi

Konum:
Roma şehrinin Via Veneto bölgesinde yer alan Turner Hotel Rome yakınında Diocletian Hamamı, Roma Forumu ve Kolezyum bulunur. Ayrıca yakınında St. Peter Bazilikası ve Teatro dell'Opera di Roma yer alır.
http://img269.imageshack.us/img269/3397/aaarw.jpg


Otel Özellikleri.
Otel tesisinde bar/oturma salonu vardır. Konuklara ücretsiz kahvaltı servisi yapılır.Genel alanlarda ücretsiz kablosuz Internet erişimi vardır.Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: ticaret merkezi, toplantı/konferans odası ve görsel-işitsel donanım. Şu etkinlikler sunulur: konferans merkezi ve banket imkanı. Personel concierge hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti, etkinlikler için yemek hizmeti ve tur asistanlığı sağlayabilir. Ek olanaklar arasında birden fazla dil bilen personel, lobide ücretsiz gazete hizmeti ve 24 saat oda servisi vardır. Tesis türü: sigara içilmeyen tesis.
http://img847.imageshack.us/img847/5976/21833846.jpg


Konuk odaları:
Turner Hotel Rome, 63 konuk odasına sahiptir. Televizyonlarda uydu kanalları, ücretsiz TV Internet erişimi ve film kiralama bulunur. Ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanmaktadır. Konuk odalarında masa, oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon bulunur.Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: bide, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Ek olanaklar şunları kapsar: klima denetimi, minibar ve klima. Ayrıca, istek üzerine hipoalerjenik yatak takımı, ekstra havlu/çarşaf ve uyandırma servisi sağlanır. Gece oda bakımı ve temizlik hizmetleri günlük sağlanır.Bebek yatağı bulunur. Turner Hotel Rome tesisindeki tüm konuk odaları sigara içilmez odadır.

http://img51.imageshack.us/img51/6914/25048139.jpg
Hotel Turner (Rome, Italy)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:29 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2