tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Holiday Inn Istanbul Airport Hotel İstanbul (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/70358-holiday-inn-istanbul-airport-hotel-istanbul.html)

Kedi 06.06.11 03:09

Holiday Inn Istanbul Airport Hotel İstanbul
 
Holiday Inn Istanbul Airport Hotel İstanbul




Genel Bilgi

Konum:
Rahat ulaşım için havaalanı yakınında olan Holiday Inn Istanbul Airport Hotel, İstanbul şehrindedir ve yakınında Atatürk Stadyumu bulunur. CNR Fuar Merkezi, görülmesi gereken diğer yerler arasındadır.
http://img21.imageshack.us/img21/4248/aaaey.jpg


Özellikler:
Holiday Inn Istanbul Airport Hotel tesisinde sağlık kulübü, kapalı yüzme havuzu, spa küveti ve buhar odası bulunur.Bu 5.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: ticaret merkezi, küçük toplantı odaları ve sekreterlik hizmetleri. Bu İstanbul tesisinde restoran, bar/oturma salonu ve kahve dükkanı veya kafe vardır. Konukların şu olanaklara ücretsiz erişimi vardır: havaalanı transfer hizmeti belirli saatlerde. Konuklar için otopark ücretsizdir. Etkinlik yerleri gece kulübü, konferans/toplantı odaları ve banket imkanı içerir. Personel etkinlikler için yemek hizmeti, ticari hizmetler, döviz bozdurma olanağı ve bilgisayar kiralama sağlayabilir. Ek olanaklar arasında spor salonu veya odası, sauna ve birden fazla dil bilen personel vardır.
http://img98.imageshack.us/img98/7747/71064258.jpg


Konuk odaları:
Holiday Inn Istanbul Airport Hotel, 330 konuk odasına sahiptir. Televizyonlarda kaliteli uydu kanallar ve film kiralama bulunur. Konuk odalarında oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon beraberinde sesli mesaj hizmeti bulunur. Konuk odalarında kahve/çay makinesi bulunur. Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: saç kurutma makinesi. Ek olanaklar şunları kapsar: klima denetimi, minibar ve klima. Ayrıca, oda temizliği hizmeti sunulmaktadır ve istek üzerine sağlanan hizmetler arasında uyandırma servisi vardır.






Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:12 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2