tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Hilton Parksa İstanbul (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/70359-hilton-parksa-istanbul.html)

Kedi 06.06.11 03:11

Hilton Parksa İstanbul
 
Hilton Parksa İstanbul



Genel Bilgi

Konum:
İstanbul şehrinde yer alan Hilton Parksa Istanbul, iş seyahatindeki konuklara yönelik bir otel olup, yakınında BJK İnonu Stadyumu, Topkapı Sarayı ve Aya Sofya bulunur. Ayrıca yakınında Atatürk Kültür Merkezi ve Dolmabahçe Sarayı yer alır.
http://img685.imageshack.us/img685/7486/aaahg.jpg


Özellikler:
Bu iş seyahatindekilerin dostu tesiste restoran ve bar/oturma salonu bulunur. Genel alanlarda kablosuz Internet erişimi vardır (ek ücret uygulanır). Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: ticaret merkezi, küçük toplantı odaları ve sekreterlik hizmetleri. Konuklar için otopark ücretsizdir. Personel tur asistanlığı, döviz bozdurma olanağı ve bilgisayar kiralama sağlayabilir. Ek olanaklar arasında spor salonu veya odası, concierge bürosu ve birden fazla dil bilen personel vardır.
http://img851.imageshack.us/img851/4419/51819919.jpg


Konuk odaları:
Konuk odalarında LCD televizyon beraberinde kaliteli uydu kanallar ve video-oyun konsolu bulunur. Konuk odalarında oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon beraberinde sesli mesaj hizmeti bulunur. Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: telefonlar ve saç kurutma makinesi. Ek olanaklar şunları kapsar: klima denetimi, minibar ve klima. Ayrıca, istek üzerine uyandırma servisi sağlanır.






Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:55 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2