tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Erguvan Hotel İstanbul - Erguvan Hotel İstanbul (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/70364-erguvan-hotel-istanbul-erguvan-hotel-istanbul.html)

Kedi 06.06.11 03:19

Erguvan Hotel İstanbul - Erguvan Hotel İstanbul
 
Erguvan Hotel İstanbul




Genel Bilgi

Konum:
İstanbul şehrinin Sultanahmet bölgesinde yer alan Erguvan yakınında Hipodrom, Sultanahmet Camii ve Aya Sofya bulunur. Ayrıca yakınında Kapalı Çarşı ve Topkapı Sarayı yer alır.
http://img151.imageshack.us/img151/3300/87376782.jpg


Otel Özellikleri.
Bu İstanbul otel tesisinde restoran ve bar/oturma salonu vardır.Konuklara ücretsiz kahvaltı servisi yapılır.Halka açık alanlarda ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızda Internet erişimi bulunur.Konukların ek ücret karşılığı faydalanabileceği olanaklar şunlardır: havaalanı transfer hizmeti. Personel concierge hizmetleri, ticari hizmetler ve sekreterlik hizmetleri sağlayabilir. Ek olanaklar arasında barbekü ızgaraları, lobide kahve servisi ve lobide ücretsiz gazete hizmeti vardır.
http://img864.imageshack.us/img864/9630/49155456x.jpg


Konuk odaları:
Erguvan, 22 konuk odasına sahiptir. 21-inç LCD televizyon, kablo kanalları ve ücretsiz TV Internet erişimi sunmaktadır. Ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanmaktadır. Konuk odalarında masa, oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon bulunur.Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: telefonlar, makyaj/tıraş aynası, saç kurutma makinesi ve terlikler. Ek olanaklar şunları kapsar: minibar, klima ve açılır pencere. Ayrıca, günlük oda temizliği hizmeti sunulmaktadır ve istek üzerine sağlanan hizmetler arasında uyandırma servisi vardır.




Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:03 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2