tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Point Hotel Barbaros İstanbul (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/70815-point-hotel-barbaros-istanbul.html)

Kedi 05.07.11 19:15

Point Hotel Barbaros İstanbul
 
Point Hotel Barbaros İstanbul

Genel Bilgi

Konum:
İstanbul şehrinin göbeğinde yer alan Point Hotel Barbaros yakınında Kanyon Alışveriş Merkezi, Boğaziçi Köprüsü ve Taksim Meydanı bulunur. Ayrıca yakınında Türk Telekom Arena ve Kız Kulesi yer alır.
http://img692.imageshack.us/img692/2687/aaadb.jpg


Otel Özellikleri.
Point Hotel Barbaros tesisinde tam donanımlı spa hizmeti, sağlık kulübü, açık yüzme havuzu, buhar odası ve sauna bulunur.Halka açık alanlarda ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızda Internet erişimi bulunur.Bu 5.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: 24 saat açık ticaret merkezi, küçük toplantı odaları ve teknik destek bürosu. Otel, 3 restoranlar ile kahve dükkanı veya kafe, havuz başı barı ve bar/oturma salonu sunmaktadır. Konukların ek ücret karşılığı faydalanabileceği olanaklar şunlardır: havaalanı transfer hizmeti (istek üzerine). Konuklar için otopark ücretsizdir. Etkinlik yerleri gece kulübü, sergi alanı, konferans/toplantı odaları ve banket imkanı içerir. Personel tur/bilet hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti, etkinlikler için yemek hizmeti ve ticari hizmetler sağlayabilir. Bu Art Deco tesiste sunulan ek olanaklar şunları kapsar: spa hizmetleri, spor salonu veya odası ve kahve dükkanı veya kafe.
http://img155.imageshack.us/img155/2371/11086451.jpg


Konuk odaları:
Point Hotel Barbaros, 202 konuk odasına sahiptir. Konuk odalarında deniz veya şehir manzarası bulunur. 40-inç LCD televizyon, kablo kanalları sunmaktadır. Ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanmaktadır. Konuk odalarında masa, ergonomik koltuk ve direkt hatlı telefon bulunur.Yataklarda yüksek kaliteli yatak takımı vardır. Yastık menüsü mevcuttur.Banyolarda duş, el ile kullanılan duş, telefonlar, bornoz ve makyaj/tıraş aynası bulunur.Ek olanaklar şunları kapsar: iPod docking istasyonları, CD çalar ve ayrı oturma alanı. Ayrıca, istek üzerine ütü/ütü masası ve hipoalerjenik yatak takımı sağlanır. Gece oda bakımı ve temizlik hizmetleri günlük sağlanır.Bebek yatağı bulunur.

http://img21.imageshack.us/img21/1237/96160016.jpg


Point Hotel Barbaros - İstanbul


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:31 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2