tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Gallery Residence and Boutique Hotel İstanbul (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/70818-gallery-residence-boutique-hotel-istanbul.html)

Kedi 05.07.11 19:19

Gallery Residence and Boutique Hotel İstanbul
 
Gallery Residence and Boutique Hotel İstanbul

Açıklama

Konum:
İstanbul şehrinin Şişli - Kongre Vadisi bölgesinde yer alan Gallery Residence and Boutique Hotel yakınında BJK İnonu Stadyumu, Topkapı Sarayı ve Aya Sofya bulunur. Ayrıca yakınında Taksim Meydanı ve Galata Kulesi yer alır.
http://img21.imageshack.us/img21/7093/aaaozx.jpg


Otel Özellikleri.
Gallery Residence and Boutique Hotel tesisinde spa küveti, sauna ve spor salonu veya odası bulunur.Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: küçük toplantı odaları, limuzin/şehir arabası hizmeti ve sekreterlik hizmetleri. Personel concierge hizmetleri, tur/bilet hizmetleri, tur asistanlığı ve döviz bozdurma olanağı sağlayabilir. Ek olanaklar arasında birden fazla dil bilen personel, hediyelik eşya dükkanları veya gazete bayisi ve market vardır.
http://img90.imageshack.us/img90/9691/35712135.jpg


Konuk odaları:
Konuk odalarında düz panel televizyon beraberinde uydu kanallar ve DVD oynatıcı bulunur. Konuk odalarında kablosuz Internet erişimi bulunur.Konuk odalarında masa, faks makinesi ve direkt hatlı telefon bulunur.4.0 yıldızlı bu tesisin odalarında mutfak ile (buzdolabı, kahve/çay makinesi ve yemek pişirme imkanı bulunur. Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: telefonlar ve saç kurutma makinesi. Ek olanaklar şunları kapsar: klima denetimi, klima ve oda içinde kasa. İlave yatak bulunur. Gallery Residence and Boutique Hotel tesisindeki tüm konuk odaları sigara içilmez odadır.


http://img32.imageshack.us/img32/742/63180139.jpg


Gallery Residence Suites - Boutique Hotel


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:53 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2