tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   14 Şubatta İstanbulda Gidilecek Mekanlar (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/94149-14-subatta-istanbulda-gidilecek-mekanlar.html)

Başak 09.02.12 17:33

14 Şubatta İstanbulda Gidilecek Mekanlar
 
14 Şubatta İstanbulda Gidilecek Mekanlar



14 Şubat Sevgililer gününü sevgilinizle birlikte İstanbul’un en özel mekanlarında kutlayın.

İşte sevgililer günü için mekanlar nereler istanbulda sevgililer gününde nerelere gidilir sizlere bir kaç seçenek sunuyoruz..

Sevgililer Günü’nde sevgilisine romantik bir hediye vermek isteyenlerin tercihi; A’jia…

Boğazın masmavi sularının hemen kıyısında, farklılığıyla geçmişle bugünü buluşturan A’jia Hotel ve Restaurant tarafından Sevgililer Günü için özel olarak hazırlanan paketler sayesinde, sevgililer bu gecceyi romantik anılarında unutulmayacaklar bölümünde saklayacak.

Divan’dan Sevgililer Günü’ne Özel

Aşkın ve Lezzetin Tadına Varmak İsteyenler Divan’da Buluşuyor..

Divan; aşkın ve lezzetin tadına varmak isteyen sevgilileri 14 Şubat’ta, Divan Lokantası, Anadolu Hisarı Life Restaurant, Kalamış ve Bebek Brasserie ile Erenköy Divan Pub’a bekliyor.

Sevgilinize Aşkınızı Casa mıa'da fısıldayın

İtalyan mutfağının lezzetlerini en iyi şekilde sunan ve Etiler’e ayrı bir soluk getiren Casa Mia, Sevgililer Günü için hazırladığı özel menüsü Aşk Daima” ve şık atmosferi ile sevgilileri ağırlamayı bekliyor.

Plaka Taverna ile Aşka Giden Yol

Sevgililer gününde Plaka Restaurant sizi Ege’nin öte yakasına götürüyor ve romantizmin doruklarına çıkarıyor…

En Güzel Aşk Şarkıları 14 Şubat Geccesi Parkorman’da Sevgililer Günü’nde, Türk Pop Müziğinin unutulmaz aşk şarkılarını dinleyerek, mum ışığında romantik bir yemek yemek isterseniz, Pine Restaurant tercih edebileceğiniz en romantik mekanlardan birisi.

Parkorman Sevgililer Günü için düzenlediği iki kişilik masalar, mum ışığında romantik bir atmosfer ve özel mönüsü ile, 14 Şubat gününü sevgililer için unutulmaz kılacak bir gecce yaşatacak.

Gitar ve flüt eşliğinde Vitamin Grubu solisti Emrah Anul’un seslendireceği Türk ve Yabancı Pop Müziğinin unutulmaz aşk şarkıları, geccenin ilerleyen saatlerinde DJ Murat’ın sizin için özel olarak çalacağı slow dans şarkılarının yanı sıra, sürprizler de yer alıyor.

Saat 20:00′de başlayacak olan gece için rezervasyonunuzu yaptırmak için gecikmeyin!


14 Şubat’ta Sevginizi Rejans’ta Anlatın

Güne özel Afrodizyak Kokteyl” tam sevgililere göre…

Beyoğlu’nun tarihine tanıklık eden Rejans Restoran, sevginize de tanıklık etmek için büyülü atmosferinde sizleri bekliyor.

Öyküsü III. yüzyıla dayanan bir gün Sevgililer Günü. Sevginin pekiştiği, sevgililerin belki de uzun süredir dile getirmediği duygularına ses verdiği tarih 14 Şubat. Bu tarihte, en güzel sevgi sözcükleri dillendirilir, en güzel hediyeler en içten duygularla verilir sevgiliye…

Beyoğlu’nun tarihine tanıklık eden 75 yıllık lezzet klasiği Rejans Restoran, 14 Şubat’ta sevginize de tanıklık etmek için büyülü atmosferinde sizleri bekliyor. Rejans, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı iki ayrı mönü hazırladı; Valentine ve Julia.

Güne özel Afrodizyak Kokteyl

Bu kokteyl nasıl mı hazırlanıyor? Afrodizyak yeşilliklerden yapılan bir yatak üstüne karides, kalamar, ahtapot, Rejans’a özgü slotka, somon füme, alabalık füme, doğurganlığı ve bolluğu simgeleyen somon yumurtalarından oluşan deniz ürünleri serilir. Üzerine eklenen ançuez, balık suyu, ketçap, mayonez, sarımsak, dereotu, kanyak, beyaz şarap ve limon suyundan oluşan bildiğimiz deniz ürünleri sosuna (sea food sauce) ceviz içi katkısı ile kokteyle dolgunluk katılıp afrodizyak etkisi kuvvetlendirilir.

En güzel aşk şarkıları Rejans’ta

Sevgililer Günü için özel mönüler hazırlayan Rejans Restoran, en güzel aşk şarkılarıyla da sevginize tanıklık edecek. 14 Şubat akşamı Rejans’ta birbirinden güzel aşk şarkılarını solist Ninel Bozkurt seslendirecek. Bozkurt’a, piyanoda Aygün Cafarova eşlik edecek.

Rejans Restoran, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak için hazır.

Sevgilinize Ayrıcalıklı ve Özel bir Gece Yaşatın

14 Şubat Sevgililer Günü” geccesini konsepte uygun büyülü bir atmosferin yaratıldığı Etiler Şamdan’da geçirmek isteyen konuklarımız, Şamdan’ın a’la carte mönüsünden dilediğini seçebilecek, Şamdan mutfağında gecceye özel hazırlanmış pasta ve şampanya ikramı ile romantik şarkılar eşliğinde geccenin keyfini çıkarabileceklerdir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:45 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2