tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tatil/Gezi Rehberi (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/)
-   -   Limak Eurasia Luxury Hotel Tanıtımı - Limak Eurasia Luxury Hotel İletişim Bilgileri (http://www.tualimforum.com/tatil-gezi-rehberi/97738-limak-eurasia-luxury-hotel-tanitimi-limak-eurasia-luxury-hotel-iletisim-bilgileri.html)

ASYA 28.06.12 05:47

Limak Eurasia Luxury Hotel Tanıtımı - Limak Eurasia Luxury Hotel İletişim Bilgileri
 
Limak Eurasia Luxury Hotel Tanıtımı - Limak Eurasia Luxury Hotel İletişim Bilgileri




Genel Bilgi

Konum:
İstanbul şehrinin göbeğinde yer alan Limak Eurasia Luxury Hotel yakınında Rumeli Hisarı, Fatih Sultan Köprüsü ve Sakıp Sabancı Müzesi bulunur. Ayrıca yakınında Boğaziçi Üniversitesi yer alır.
http://img695.imageshack.us/img695/429/97503669.jpg


Otel Özellikleri.
Limak Eurasia Luxury Hotel tesisinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna ve spor salonu veya odası bulunur.Ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi halka açık yerlerde mevcuttur ve tesiste bilgisayar istasyonu bulunur. Bu 4.5 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: küçük toplantı odaları ve görsel-işitsel donanım. Bu lüks otel tesisinde restoran, kahve dükkanı veya kafe ve bar/oturma salonu vardır. Konuklar için otopark ücretsizdir. Şu etkinlikler sunulur: konferans merkezi ve gece kulübü. Personel düğün organizasyonu hizmeti, tur asistanlığı, çeviri hizmetleri ve döviz bozdurma olanağı sağlayabilir. Bu Art Deco tesiste sunulan ek olanaklar şunları kapsar: vale otopark, kitaplık ve birden fazla dil bilen personel. Tesis, çıkıştan sonra konuklara ilave otopark ayrıcalıkları sağlayabilir (ücretli).
http://img855.imageshack.us/img855/6817/84040570.jpg


Konuk odaları:
Limak Eurasia Luxury Hotel, 201 konuk odasına sahiptir. 32-inç LCD televizyon, uydu kanalları sunmaktadır. Ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanmaktadır. Konuk odalarında masa ve oda içinde kasa (dizüstü bilgisayar için uygun) bulunur. Tüm odalarda kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe suyu bulunur. Banyolardageniş duş başlıkları, telefonlar, bornoz ve makyaj/tıraş aynası bulunur.Ek olanaklar şunları kapsar: minibar, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.


Limak Otelleri | Limak


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:40 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2