![]() |
Meyveli Jöle - Meyveli Jöle Tarifi - Meyveli Jöle Yapılışı Meyveli Jöle - Meyveli Jöle Tarifi - Meyveli Jöle Yapılışı İçindekiler 2 paket çilekli jöle 2 su bardağı kaynar su 2 su bardağı soğuk su 1 adet şeftali 1 salkım üzüm 5-6 adet erik 5-6 adet kayısı Hazırlanışı Jöleler sıcak suda eritilir. Soğuk su ilave edilir. Bu sırada meyveler doğranır. Sudan geçirilen kalıbın içine meyveler ve jöle dökülür. Bir gece buzdolabında bekletilir. Donan jöle ters çevrilip bir tabağa çıkartılır. Üzerine böğürtlen serpilir. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:15 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2