Bülbül Yuvası Bülbül Yuvası Malzemesi 250 gr margarin 2 yumurta 2 çorba k. pudra şekeri 2 çorba k. irmik 1 çay b. yoğurt 1 p. kabartma tozu 1 p. vanilya aldığı kadar un fındık şerbeti için: 4 bu tozşeker 4 su b. su HAZIRLANIŞI: Oda ısısında yumuşatılmış margarini bir kaseye alıp elinizle iyice yumuşatın.http://www.tualimforum.com/forum/images/nkt.jpg üzerine yumurtanın birinin tamamının diğerinin akını koyup karıştırın. Üzerine yoğurdu ve irmiği ekleyin. pudra şekerini, vanilya ve kabartma tozunu alın.Alabildiği kadar unla hamuru hazırlayın.Hamuru merdane ile 1 http://www.tualimforum.com/forum/images/nkt.jpgcm kalınlığında açın. Su bardağı ve çay bardağı yardımı ile görüntüdeki gibi tatlıları kesin. Ortasına 3 veya 4 tane bütün fındık yerleştirin. Ayırdığınız yumurta sarısını hamurların kenarına sürün. 180 derecede kızarana kadar pişirin. Daha önceden hazırladığınız ılık şerbeti ılık hamura dökün.Üzerine aynı boy bir tepsi kapatarak şerbeti çekmesini sağlayın.http://www.tualimforum.com/forum/images/nkt.jpg http://www.tualimforum.com/forum/ima...alimafiyet.jpg |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:47 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2