- -
Şaraplı Armut Tatlısı
(
http://www.tualimforum.com/tatlilar-kekler-kurabiyeler/22795-sarapli-armut-tatlisi.html)
Şaraplı Armut Tatlısı Şaraplı Armut Tatlısı 4 Adet yumurta
1 Su bardağı portakal suyu
1 Su bardağı kırmızı şarap
1 Su bardağı su
8 Adet sakarin
10 Adet dövülmüş kakule tohumu Hazırlanışı * Armutların kabuklarını soyun.
* Isıya dayanıklı bir kaba dizin.
* Tüm malzemeyi karıştırıp, armutların üzerine dökün.
* 5 Dakika ocakta kaynatın.
* Üzerini alimünyum folyo ile kapatın.
* 200 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.
* Armutları fırından alıp tabağa koyun.
* Üzerine sosundan ilave edip, servis yapın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:43 . | |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2