- -
Kestaneli Baklava
(
http://www.tualimforum.com/tatlilar-kekler-kurabiyeler/22835-kestaneli-baklava.html)
Kestaneli Baklava Kestaneli Baklava Malzemeler: - 1/2 kg. milföy hamuru,
- 25-30 adet kestane şekeri,
- 2,5 su bardağı tozşeker,
- 1,5 su bardağı su,
- 2-3 yemek kaşığı şamfıstık tozu. Yapılışı: Tozşeker ve suyu birlikte kaynatıp, şurup hazırlayın. Milföyleri merdane ile inceltip, biraz açın. Her kareye bir kestane şekeri sararak tepsiye yerleştirin. 180°C ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin. Soğuk şerbeti üzerine döküp, fıstık tozu ile süsleyin.
Afiyet olsun. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:29 . | |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2