![]() |
Kestaneli Kuplar Kestaneli Kuplar Kestaneli Kup tarifi - Dondurmalı Kestaneli Kup - Kestaneli Kup yapılışı Malzemeler: 250 g kestane 100 g şeker 250 ml su 100 g beyaz çikolata 50 ml krema 100 g bitter çikolata Cevizli ve Vanilyalı Dondurma. Hazırlanışı Kestaneleri çizip tepsiye dizin. 15 dakika kadar fırınlayıp kabukları açılınca çıkartıp soğumaya bırakın. Kabuklarını çıkartıp; şeker ve su ilavesiyle tencereye alıp haşlanmaya bırakın. Kestaneler yumuşayıp suyunu çekince robottan geçirin. Beyaz çikolatayı ince kıyıp benmaride veya mikrodalga fırında eritin. Krema ekleyip karıştırın. Kestane püresinin yarısını ekleyip kasenizin dibine yayın.Buzdolabında soğumaya bırakın. Bitter çikolatayı aynı şekilde pişirip kalan kestane püresi ile karıştırıp homojen hale getirin. Soğuyan beyaz çikolatalı katın üstüne yayıp tekrar soğumaya bırakın. Cevizli, Vanilyalı dondurma ve isteğe göre karamel sos veya çikolatalı sos ile servis yapabilirsiniz. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:50 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2