![]() |
Taş Kadayıfı Taş Kadayıfı http://img703.imageshack.us/img703/9116/takadayf.jpg Malzemeler • 8 adet taş kadayıf • 2 su bardağı şeker • 2 su bardağı su • 2 çorba kaşığı hindistancevizi • 1 su bardağı çırpılmış kremşanti • 1 adet kivi Taş Kadayıfı Tarifi Kadayıfların kenarını çıkarın.Yumurtaya bulayıp kızartın. 2 Ayrı bir tencerede şeker ve suyu kaynatın. Kızarttığınız kadayıfları şerbetin içine atın. Kısık ateşte kadayıflar şerbetini çekene kadar pişirin. Soğumaya bırakın. 3 Hindistan cevizine bulayın. Servis tabağına alın. Ortasına kremşanti veya kaymak koyup, süsleyip servis yapın. Arzu edilirse üzerine meyve konabilir. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:43 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2