![]() |
İnebolu Kaşık Helvası - İnebolu Kaşık Helvası Tarifi Tarifi İnebolu Kaşık Helvası - İnebolu Kaşık Helvası Tarifi Tarifi Malzemeler: 3 su bardağı un 2 ½ su bardağı pudra şekeri 250 gr tereyağı Yapılışı: 250 gr tereyağı tencerede göz göz olana kadar kızdırılır. Üzerine 3 su bardağı un dökülüp hızlı hızlı karıştırılır. Helva kokusu çıkıp, yağını salana kadar kavrulur. Ocaktan alınıp üzerine 2 buçuk su bardağı pudra şekeri dökülür ve iyice yedirilip soğutulur. Soğuyan helva yemek kaşığıyla alınıp bastırılarak şekil verilirp servis tabağına dizilir. Üzerine pudra şekeri serpilir. |
İnebolu Kaşık Helvası - İnebolu Kaşık Helvası Tarifi Tarifi İnebolu Kaşık Helvası - İnebolu Kaşık Helvası Tarifi Tarifi Teşekkürler |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:10 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2